U bent hier: Home»educatie»CKV

CKV

CKV

Hoe regel ik een kaartje?

Je hebt een leuke voorstelling of een leuk concert gevonden, je wilt ernaartoe, en dan!?

Bestel gelijk online.

Bellen met de kassa kan ook: 053 - 485 85 00, ma t/m za van 12.00 tot 17.00 uur. (In de zomer zijn er aangepaste openingstijden!)

Via je CKV-docent of cultuurcoördinator.

Cultuurkaart (CJP)

Bij al onze pinautomaten (Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede) kun je betalen met je cultuurkaart. Vergeet ‘m niet te activeren en vraag je docent welk bedrag erop staat. Kijk ook regelmatig op www.cultuurkaart.nl voor leuke acties en aanbiedingen, onder andere van ons!

Bezoek

Als je naar een voorstelling concert gaat, bedenk dan dat het anders is dan een bioscoopbezoek. Je mag bijvoorbeeld geen jassen en grote tassen mee de zaal in nemen, je mobieltje moet uit en eten en drinken is verboden in de zaal. Alles wat jij namelijk doet in de zaal - frommelen in je jas, snoepen, kletsen, alles wat maar het minste geluid maakt - kunnen de acteurs/musici horen op het toneel (tenzij je natuurlijk een hardrock concert bezoekt!).

Beleving en voorbereiding

Door je voor te bereiden op een voorstelling of concert heb je een stapje voor. Je kent het verhaal al een beetje en weet waarom een regisseur bepaalde keuzes heeft gemaakt; de keuze voor de acteurs, de muziek of de kleuren van het decor. Je zit daardoor lekkerder in de voorstelling. Bovendien helpt een goede voorbereiding je bij het schrijven van een verslag of recensie als je je bezoek voor CKV wilt gebruiken.