U bent hier: Home»educatie»kip.html

kip

Luuk Gervink winnaar logo-ontwerpwedstrijd Music and More
De winnaars van de ontwerpwedstrijd voor een logo en een affiche zijn geworden: Luuk Gervink, logo Music and More serie; Daphne Maneschijn, affiche voor het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, concert door het Nieuw Ensemble

Luuk en Daphne zijn studenten van het ROC van Twente, afdeling grafische vormgeving. Gefeliciteerd allebei!


Het winnende logo van Luuk Gervink

Wie, wat, waar is KIP?

KIP is het Kultureel Informatie Punt door en voor jongeren. Zij maken aan de hand van de programmering een eigen selectie van voorstellingen en concerten voor jongeren. Deze worden bezocht, er worden recensies over geschreven, eventueel een filmpje gemaakt en/of een interview met de artiesten. De jongeren die meewerken aan KIP komen van het Stedelijk Lyceum  locatie Kottenpark en van de Scholingsboulevard fase 3. Ook op school promoten zij hun culturele keuze  en helpen op die manier hun leeftijdsgenoten om een keuze te maken uit het riante aanbod.

Naast deze KIP-pagina, waar je alle geschreven recensies en gemaakte interviews en filmpjes kunt vinden, heeft KIP ook twee vaste locaties, één op het stedelijk Lyceum locatie Kottenpark en één op de Scholingsboulevard fase 3. Hier worden onze culturele ambassadeurs, ook wel KIP-ers genoemd, begeleid in hun keuzes, ontwikkeling van hun ideeën en het uitzetten hiervan.

Ook KIP-er?

Adoptie KIP (tot 25 jaar)
Ben je geïnteresseerd in theater en muziek of volg je het vak CKV? Wordt een Adoptie KIP door jouw mening, beleving, foto’s, filmpjes te delen op de KIP-site. Met deze A-status maak je kans op vrijkaarten of een ‘meet and greet’ met jouw favoriete acteur of musicus.

Vrijkaarten of ‘meet and greet’? Stuur je gegevens, foto’s, filmpjes, enz. naar: l.slakhorst@wilminktheater.nl