Projecten

Onder projecten verstaan we actieve randactiviteiten (workshops) waar jouw inbreng een onderdeel vormt van het programma.

Dream Cook Jump

Altijd al willen kamperen op een echt theatertoneel? Of je droom willen delen met een groot publiek? Dan zijn we op zoek naar jou!

DREAM COOK JUMP is een nieuw project van kunstenares Keren Rosenbaum/Composing Community in samenwerking met Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Odeon De Spiegel theaters Zwolle en Deventer Schouwburg. In het voorjaar van 2014, wordt er een spel uitgezet in Enschede, Zwolle en Deventer. De ingrediënten komen samen in drie grootschalige events waar iedereen aan mee kan doen: 5 juni Dream in Enschede, 6 juni Cook in Zwolle en 7 juni Jump in Deventer.

Door samen te spelen, het leven te vieren en de inwoners van Enschede, Zwolle en Deventer ons podium te geven, willen we van drie verschillende steden één grote buurt maken. Doe met ons mee, voel je thuis en schrijf theatergeschiedenis met ons!

Het theater is van jou!

www.dreamcookjump.com
Volg ons op Facebook.

DREAM COOK JUMP wordt mogelijk gemaakt door Stichting 4 Oost en de Provincie Overijssel. De 4 Oost Theaters zijn Deventer Schouwburg, Odeon De Spiegel theaters Zwolle, Rabotheater Hengelo en Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Voor de volledige website, klik hier