Bestelinformatie & Plattegrond

Digitaal

De snelste manier! U heeft de keuze om zelf E-Tickets uit te printen of om uw kaarten per post thuis te ontvangen.

Telefonisch

Tel. 053 - 485 85 00 (ma t/m za van 12.00 tot 17.00 uur)

Kassabalie

Wenninkgaarde 40-42, Enschede
ingang Wilminktheater

Kassa openingstijden

Ma t/m za 12.00 tot 17.00 uur.

Receptie openingstijden
Ma t/m vr 9.00 tot 17.00 uur.


De kassa’s van het Wilminktheater en het Muziekcentrum zijn bovendien vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling/concert open. Bij de overige locaties vanaf een half uur voor aanvang.

Bestelformulier

Deze is verkrijgbaar bij de receptie. De verwerking duurt ca. 1 week langer dan wanneer u online, telefonisch of aan de kassa bestelt.

Bijkomende kosten

Boekingskosten (ook bij verkoop aan de kassa en voor aanvang van een voorstelling/concert) € 2,50 per bestelling. Vrienden betalen geen boekingskosten.
Verzendkosten kaarten per post: € 4,- per bestelling (niet bij E-tickets)
Annuleringskosten: € 2,- per ticket
Duplicaatkosten: € 1,- per ticket
Servicekosten: variëren per voorstelling van € 1,75 per ticket (inclusief garderobe en koffie/thee vooraf) tot € 4,- (inclusief garderobe, koffie/thee vooraf en pauzedrankje). In de Grote Kerk gelden geen servicekosten. In de prijzen die staan vermeld in onze brochure en op onze website, zijn de servicekosten al verwerkt. Bij voorstellingen wordt vermeld wat bij de prijs per kaart is inbegrepen.

Vrienden betalen geen reserveringskosten bij het bestellen aan de kassa, telefonisch of via het bestelformulier.

Betalen

Online kunt u veilig betalen via iDEAL, creditcard (Visa, Mastercard) of de PODIUM Cadeaukaart. Let op: PODIUM Cadeaukaart gekregen? Log eerst in op www.podiumcadeaukaart.nl met uw kaartnummer om uw kaart te activeren en/of saldo te controleren. Bij onze kassabalie kunt u pinnen. U kunt hier tevens betalen met een waardebon van ons of de PODIUM Cadeaukaart.

Koop alleen kaarten via officiële online verkooppunten en niet via doorverkoop sites! Kijk op www.weetwaarjekoopt.nl.

Bij alle online betalingen op de website van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede moet een IBAN-nummer worden gebruikt. Dit in verband met de overgang naar de standaard van SEPA, de Single Euro Payments Area. Het doel van SEPA is om alle eurobetalingen in Europa te standaardiseren.

Uw plaatsen: kiest u maar!

U hebt bij online bestellingen de mogelijkheid om uw eigen stoel uit te kiezen op de door u gewenste rang. Klik op een stoel op de plattegrond en zie hoe uw zicht op het podium is. Wilt u niet zelf kiezen, of is het bij een bepaalde voorstelling/concert niet mogelijk om zelf een stoel uit te kiezen, dan gaat ons reserveringssysteem op zoek naar de beste plaats die op dat moment beschikbaar is (per rang, als dit van toepassing is).

Bent u rolstoelgebruiker dan kunt u uw rolstoelplaats telefonisch of aan de kassa reserveren. Hoe eerder u dit kenbaar maakt, des te beter wij er rekening mee kunnen houden.

N.B. Bij sommige voorstellingen en concerten is het balkon gesloten.

Jongerenprijs

Wanneer een jeugd- en jongerenprijs van toepassing is, dan wordt dit vermeld bij de voorstelling of het concert. Jeugd- en jongerenprijzen gelden voor bezoekers tot 18 jaar.

Kaarten retourneren of kaarten kwijt?

Bent u verhinderd? Erg jammer, maar gelukkig bieden wij de mogelijkheid de entreekaart(en) tot uiterlijk 2 werkdagen voor de uitvoering bij de centrale kassa in te wisselen voor een waardebon. U mag uw kaarten ook ruilen voor andere kaarten. Per teruggebracht of te ruilen kaartje wordt € 2,- annuleringskosten berekend. Dit geldt ook voor het ruilen van plaatsen binnen een voorstelling of concert. Wij raden u aan persoonlijk met uw kaarten naar onze kassa te komen. Bent u uw kaarten kwijt? Geen nood. Wij kunnen duplicaatkaarten voor u uitprinten voor € 1,- per ticket.

Uitverkocht? Wachtlijst biedt nog een kans

Is een voorstelling of concert uitverkocht, dan biedt de wachtlijst een laatste kans. Neemt u daarvoor contact op met de kassa, tel. 053 - 485 85 00. Garanties biedt dit niet, maar mochten er stoelen beschikbaar komen dan nemen wij contact met u op.

Bezoekersvoorwaarden

Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van de VSCD van toepassing. U kunt deze algemene voorwaarden hier inzien.

Voor de volledige website, klik hier
Wilminktheater kassabalie