Arrangementen

Groepsarrangementen

Maak van uw personeelsuitje, bedrijfspresentatie of congres een unieke ervaring en geef het meer inhoud en kleur door het te koppelen aan een theater- of concertbezoek. Wij denken graag met u mee en stellen arrangementen op maat samen rond voorstellingen of concerten voor groepen vanaf 25 personen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Linda de Vries, tel. 053 – 485 85 22 (tijdens kantooruren) of via l.devries@wilminktheater.nl.

Het Welkomst- en Pauze Arrangement

Vanaf drie kwartier voor de voorstelling of het concert ontvangen wij uw gasten met koffie, thee en een patisseriebuffet. Vervolgens kunnen uw gasten genieten van de theatervoorstelling of het concert. In de pauze serveren wij een drankje en een hapje.

Voor een meerprijs van slechts € 7,50 p.p. wordt uw bezoek aan ons extra bijzonder. U kunt dit arrangement al reserveren vanaf 8 personen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda de Vries, tel. 053 – 485 85 22 (tijdens kantooruren) of via l.devries@wilminktheater.nl.

Het Naborrel Arrangement

Na de voorstelling of het concert schenken wij uw gasten een uur lang onbeperkt drankjes uit het Hollandse assortiment en serveren wij diverse hapjes.
Wilt u met uw eigen gezelschap naborrelen, dan kan dat voor slechts € 12,50 p.p.. In de diverse sfeervolle ruimtes van het Wilminktheater en het Muziekcentrum ontvangen wij uw gezelschap graag voor een gezellige ‘naborrel’. U kunt kiezen uit diverse borrelgarnituur. U kunt dit arrangement al reserveren vanaf 8 personen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda de Vries, tel. 053 – 485 85 22 (tijdens kantooruren) of via l.devries@wilminktheater.nl.

Bedrijfsarrangementen

Aan bedrijven en instellingen wordt de mogelijkheid geboden om met werknemers en/of relaties 10 x per seizoen uit een geselecteerd aanbod een voorstelling in het Wilminktheater of het Muziekcentrum te bezoeken.

Het aanbod varieert van klassiek, opera tot popmuziek, toneelvoorstellingen en musicals. Het aantal plaatsen per voorstelling is gemaximeerd tot 50% van de beschikbare plaatsen. Hierdoor is het aantal bedrijfsarrangementen met keuze uit alle geselecteerde voorstellingen beperkt tot ca. 75.

Bij de voorstellingen worden uw relaties en u ontvangen met een kopje koffie in een aparte foyer. Tijdens de pauze en tot 1 uur na de voorstelling kunt in deze foyer een hapje en een drankje nuttigen in een exclusieve ambiance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda de Vries, tel. 053 – 485 85 22 (tijdens kantooruren) of via l.devries@wilminktheater.nl.\

Kidsbox

De Kidsbox is een verassingspakket in samenwerking met Capri Sonne. Terwijl u nog even nageniet van de voorstelling met een kopje koffie of een drankje, kunnen de kinderen genieten van wat te drinken, iets lekkers en een verrassing.

De Kidsbox is te verkrijgen bij de grote jeugd- en familievoorstellingen vanaf 3 tot 10 jaar in Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, voor € 3,- per box.Niet roken en drinken onder de 18.

Voor de volledige website, klik hier