Vriendschap met voordeel

Houdt u van theater of geniet u van concerten? En wilt u als eerste bestellen én op de hoogte gehouden worden? Word dan Vriend van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Uw Vriendschap belonen wij graag met voordeel.

Als eerste bestellen

Zodra het nieuwe seizoensprogramma bekend is, kunt u als eerste kaarten bestellen, voordat de losse kaartverkoop van start gaat. Wij kunnen helaas geen kaarten garanderen, maar doen ons uiterste best om uw aanvraag te honoreren. Uw online bestelling wordt direct verwerkt. Om online te kunnen bestellen als Vriend moet u ingelogd zijn. De telefonische en baliebestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Voor bestelformulieren hebben wij ca. een week verwerkingstijd nodig.

Verrassingskaarten

In de loop van het seizoen krijgt u van ons een theater- en concertverrassing. Uit een, door onze programmeurs speciaal geselecteerde lijst met bijzondere theatervoorstellingen en concerten, kunt u een keuzevoorstelling of concert kiezen en daarvoor twee verrassingskaarten bestellen. Zo kunt u kosteloos een onbekend cabarettalent ontdekken, een dansvoorstelling uitproberen of kijken of toneel iets voor u is.

Gratis inleidingen

U betaalt als Vriend nooit voor inleidingen bij voorstellingen en concerten (normaal kost het bezoeken van een inleiding € 2,50 per persoon). Reserveert u inleidingen altijd wel tijdig!

Geen reserveringskosten

U betaalt als Vriend geen reserveringskosten, wat u per bestelling direct een voordeel van € 2,50 oplevert.

Op de hoogte blijven

U blijft het hele jaar op de hoogte van nieuws, acties en achtergronden over artiesten, musici, voorstellingen en concerten via onze digitale nieuwsbrief, de maandladder en het kwartaalmagazine. Deze krijgt u gratis toegestuurd.

Ook Vriend worden? Bestel uw lidmaatschap!

Het Vriendenlidmaatschap kost € 25,- voor een seizoen en geldt voor 2 personen. U kunt zich aanmelden via onze kassa, tel. 053 - 485 85 00.

Het lidmaatschap geldt voor één seizoen en wordt automatisch verlengd per seizoen.

Voor de volledige website, klik hier