vrijwilligers

Vrijwilligers

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede heeft naast vaste werknemers een grote groep enthousiaste en actieve vrijwilligers. Vrijwilligers die in veel gevallen het gezicht van het Wilminktheater of het Muziekcentrum zijn, en onze bezoekers helpen en informeren.

Maar wat houdt het werk van een vrijwilliger van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede nu precies in?

-

Als gastheren- en vrouwen zijn onze vrijwilligers de ogen en oren in het Wilminktheater en het Muziekcentrum. Voor aanvang, in de pauze en na de tijd helpen ze gasten op diverse manieren. U bent altijd op tijd op uw plek in de zaal!

-

Bij veel evenementen van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, zoals Open Dagen, zijn onze vrijwilligers een belangrijk aanspreekpunt. Ze beantwoorden vragen, informeren en maken u cultureel wegwijs.

-

Ook helpen onze vrijwilligers mee om Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en het culturele aanbod bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Ze flyeren, posteren en verspreiden onze brochure en ander drukwerk in de hele regio.

Kortom, onze vrijwilligers vertegenwoordigen Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en maken cultuur toegankelijk voor iedereen. Bekijk ook eens de filmpjes aan de rechterkant van deze pagina, en ontdek bijvoorbeeld dat vrijwilligers ook op een extern evenement als Kunst in het Volkspark onmisbaar zijn!

Meer weten? Mail naar info@wilminktheater.nl.