BIG BANG festival Avontuurlijk muziekfestival voor een jong publiek

Za 7 & Zo 8 april

BIG BANG festival MEEDOEN

BIG BANG festival SPELEN

BIG BANG festival BELEVEN

BIG BANG festival 

Dit bruisende festival wil je absoluut niet missen! Op zaterdag 7 en zondag 8 april start de tweede Nederlandse editie van het internationale BIG BANG festival. Een geweldig festival met een verscheidenheid aan concerten, workshops en muzikale installaties. Het Muziekcentrum zal veranderen in een avontuurlijk muzikaal labyrint. Speciaal samengesteld om een jong publiek aan te trekken. Kinderen vanaf 4 jaar, er is voor ieder wat wils. Door het complete en gevarieerde aanbod aan voorstellingen kun je perfect je eigen festival samenstellen.

Dit muziekfestival is perfect voor een jong & avontuurlijk publiek. Laat je (klein)kinderen op een leuke en speelse manier kennismaken met het theater en alles daar omheen. Kies je voor muziek maken met je lijf? Dan moet je naar ZOU! bodypercussie. Een knallende performance van twee bodypercussie professionals in het Muziekcentrum. Een liefhebber van fanfare? Mis dan niet Koper en Vel in De Kleine Willem. Een muzikale ervaring vanuit de wereld van fanfare. Na de voorstellingen kunnen de (klein)kinderen nog even wat energie kwijt op het enige echte BIG BANG springkasteel, het spierwitte Hoppeslot. Zoals je ziet, er is werkelijk voor ieder wat wils. Dit is nog maar een greep uit het complete aanbod. Scroll snel naar beneden voor het overzicht van voorstellingen en activiteiten tijdens het BIG BANG Festival.

Willem Wilminkprijs van het Beste Kinderlied
Tijdens het BIG BANG Festival zal de Willem Wilminkprijs van het Beste Kinderlied worden uitgereikt. De uitreiking zal plaatsvinden in De Kleine Willem op zaterdag 7 april om 19:00. Het is meer dan alleen een prijsuitreiking. Het is een gezellige, vrolijke en feestelijke theatervoorstelling voor jong en oud. Met muziek, dans en bijzondere optredens zullen de genomineerde liedjes ten gehore worden gebracht en wordt de winnaar van de Willem Wilminkprijs 2018 bekend gemaakt.

BIG BANG AFTERMOVIE 2017


Voorstellingen & activiteiten BIG BANG festival

Nieuwsgierig geworden naar het festival en de verschillende activiteiten? Tijdens het festival zijn er tal van voorstellingen en doorlopende leuke activiteiten. Het blijft niet alleen bij de theaterzaal, nee, zelfs in onze foyer vind je allerlei muzikale bezienswaardigheden. Hieronder vind je een planning van de voorstellingen en de activiteiten tijdens het BIG BANG festival.


Koop een passe-partout voor € 15,-

Passe-partouts kun je bestellen bij onze kassa: 053-4858500
Kies uit de volgende combinaties:

passe-partout optie 1

Zou! om 11:00 uur
3ach om 13:30 uur
Koper en Vel om 14:30 uur
En alle gratis optredens

passe-partout optie 2

3ach om 11:30 uur
Koper en Vel om 14:30 uur
Muziekkamers om 16:00 uur
En alle gratis optredens

passe-partout optie 3

Muziekkamers om 16:00 uur
3ach om 13:30 uur
Koper en Vel om 14:30 uur
En alle gratis optredens

Europees award winning festival

Enschede staat met de terugkeer van het BIG BANG festival in het rijtje van grote Europese steden als Antwerpen, Brussel, Lissabon, Sevilla, Athene, Hamburg, Gent, Stavanger en Lille waar het festival eerder stond. Het jaarlijks terugkerend festival voor een jong publiek wordt steeds verder uitgebreid en daarmee gaat het festival bij iedere editie opnieuw compleet uit zijn dak. Kom samen met je kinderen of kleinkinderen en laat je compleet verrassen door dit met een EFFE Award bekroonde festival. Jaarlijks vinden 40.000 kinderen en hun familie de weg naar het festival en ontdekken de rijkdom en diversiteit van de muziek- en klankenwereld. Zijn jullie er dit jaar ook bij? 

www.bigbangfestival.eu


Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
De voorstelling is verwijderd uit uw favorieten
Fout bij bijwerken van uw favorieten
De voorstelling is toegevoegd aan uw favorieten.
Bekijk favorieten
Mijn favorieten
Stuur naar jezelf
Stuur naar een vriend
De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.
Je favorieten zijn verstuurd naar 
Ophalen resultaten.....
Favorieten zijn leeg