Theater

Theaterlaat je hersenen groeien

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede heeft 4 verschillende locaties. Het Wilminktheater, het Muziekcentrum, de Grote Kerk en De Kleine Willem. Zij bevinden zich in het hart van het Muziekkwartier.

Er valt van alles te zien en te beleven: toneel en dansvoorstellingen, musicals, opera’s klassieke concerten, popconcerten, cabaret en nog veel meer. Er zijn ook voorstellingen en concerten die speciaal voor kinderen worden gemaakt. Misschien ben je al eens bij ons geweest, met je ouders of met school? Elk jaar zijn er weer allemaal nieuwe voorstellingen en concerten, het is dus nooit saai! Er zijn altijd weer nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Kom een keer kijken, maak een afspraak voor een rondleiding of onderzoek wat plankenkoorts is. En wil je een mooie spreekbeurt houden? Hier vindt je daar alle informatie voor.

De teksten en achtergrondinformatie zijn mede tot stand gekomen door onze Muziekkwartier partners: Monique Wijnker van Orkest van het Oosten, Ben Coelman van de Nederlandse Reisopera, Lotte Sieverink van Kaliber Kunstenschool en Renske Spijker van Poppodium Atak.


Alle onderwerpen

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
U bent nog niet ingelogd

Om een voorstelling aan uw wensenlijst toe te voegen moet u eerst ingelogd zijn.

Ja, ik wil inloggen
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
De voorstelling is verwijderd uit uw wensenlijst
Fout bij bijwerken van uw wensenlijst