Bereikbaarheid & parkeren

Parkeren

Onze locaties (Wilminktheater, Muziekcentrum, Grote Kerk en De Kleine Willem) liggen in het gezellige centrum van Enschede, op loopafstand van elkaar en het NS-station. Volgt u de borden centrum, dan wordt de ‘P-route’ aangegeven waar u langs meerdere parkeergelegenheden wordt geleid.

Let op! Vanaf seizoen 2016 – 2017 heeft er een kleine verandering plaatsgevonden
Parkeert u uw auto tijdens een voorstelling in de Irenegarage, de Stationspleingarage of de Van Heekgarage, dan kunt u uw parkeerkaart afwaarderen tegen een speciaal tarief van € 6,-. U kunt uw parkeerkaart op onze locaties scannen en u rekent vervolgens uw parkeerkaart af bij de desbetreffende parkeergarage voor het cultuurtarief van € 6,-. Dit kan overigens óók contactloos bij de slagboom! Voor dit tarief kunt u maximaal 6 uur parkeren, na deze 6 uur gaat het gewone tarief van € 2,60 per uur in werking en u betaalt dat bovenop de € 6,-.

De mogelijkheid uw parkeerkaart te scannen in Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en om gebruik te kunnen maken van het cultuurtarief is een service voor onze gasten. Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of het niet werken van deze kaart. Wanneer het niet lukt om te betalen/uit te rijden met deze kaart verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met dienst Parkeerbeheer Enschede, beheerder van de Stationspleingarage, Irenegarage en Van Heekgarage via de communicatieknop op de automaat bij het uitrijden van de garage.

Voldoende reistijd

Neem voldoende extra reistijd op marktdagen, koopavonden, koopzondagen (betaald parkeren!), tijdens evenementen, op speeldata FC Twente, bij weg- of bouwwerkzaamheden, e.d..

Attentie:
Bent u te laat voor een voorstelling of concert? Houd er rekening mee dat toegang kan worden geweigerd. Wij proberen, als de voorstelling of concert het toelaat, een passende oplossing voor laatkomers te vinden. Wij vragen u zich te melden bij ons Hoofd Publieksservice.

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
U bent nog niet ingelogd

Om een voorstelling aan uw wensenlijst toe te voegen moet u eerst ingelogd zijn.

Ja, ik wil inloggen
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
De voorstelling is verwijderd uit uw wensenlijst
Fout bij bijwerken van uw wensenlijst