Peuters

Peuters1 - 3 jaar

Jeugdaanbod van 1 - 3 jaar

Het aanbod voor onze Peuters is afgestemd op beleven en ontdekken. Theatermakers en musici houden daar rekening mee. Er wordt gebruik gemaakt van korte zinnen, gespeeld met begrippen, zoals groot en klein en het is vaak interactief. Samen zingen, even bewegen of na afloop even kijken op het toneel.

Vanaf 2 jaar

Vragen?

Kan ik mijn kinderwagen/buggy meenemen naar het theater?

Komt u naar een voorstelling en heeft u een kinderwagen of buggy bij u, dan kan deze helaas niet mee onze zaal in. Echter zijn er altijd mogelijkheden om de kinderwagen tijdens de voorstelling te 'stallen' in onze foyer. Vraagt u voorafgaand aan de voorstelling aan een van onze medewerkers waar de handigste plek is om deze tijdelijk te stallen.

Mijn kind is nét geen 2, kan ik dan naar deze voorstellingen?

Wij adviseren altijd het leeftijdsadvies aan te houden, onze voorstellingen zijn bewust gekozen voor bepaalde leeftijdsgroepen en wij adviseren dan ook uw kinderen pas mee te nemen zodra ze de leeftijd van (minimaal) 2 jaar of ouder hebben bereikt.

Wat als mijn kind tijdens de voorstelling uit de zaal wil?

Tijdens jeugdvoorstellingen zitten er uiteraard veel kinderen in de zaal. Het wil natuurlijk wel eens voorkomen dat een kindje het niet meer kan volhouden. In dat geval kunt u de zaal rustig verlaten om naar huis te gaan. Wellicht wil het zelfs zo zijn dat uw kind in de foyer beslist om weer terug te willen, vervolgens kunt u (rustig) de zaal weer inkomen om de voorstelling te vervolgen. Overleg in dat geval wel even met de dienstdoende wanneer een geschikt moment is om de zaal weer in te gaan.

Is er een stoelverhoging beschikbaar voor mijn kind?

We hebben voor kinderen onder de 1.40m een stoelverhoging beschikbaar. Deze kunnen voorafgaand aan de voorstelling aangevraagd worden bij een van onze medewerkers. Let op; niet bij elke voorstelling zijn stoelverhogers beschikbaar, vraag onze medewerkers voorafgaand aan de voorstelling om meer informatie.

Is er ruimte waar ik mijn kind kan verschonen?

In het Wilminktheater hebben wij in het theatercafé een toilet beschikbaar met een aankleedkussen voor (jonge) kinderen. Onze overige locaties hebben dit niet, maar kunt u gebruik maken van het invalide toilet. 

Mag ik nog naar de voorstelling of het concert als ik te laat ben?

Het gezelschap laat altijd aan onze medewerkers weten of na aanvang u de zaal nog in mag. Soms vindt een gezelschap dit niet goed, omdat het dan te veel de voorstelling of het concert verstoort. Zorg dat u op tijd bent en houd rekening met koopzondagen en andere activiteiten in de stad i.v.m overvolle parkeergarages.

Mag ik mijn jas meenemen in de zaal?

Op advies van de brandweer en voor uw eigen veiligheid, is het meenemen van jassen en tassen in de zaal niet toegestaan.

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
U bent nog niet ingelogd

Om een voorstelling aan uw wensenlijst toe te voegen moet u eerst ingelogd zijn.

Ja, ik wil inloggen
De voorstelling is toegevoegd aan uw wensenlijst
De voorstelling is verwijderd uit uw wensenlijst
Fout bij bijwerken van uw wensenlijst