The Christmas Night

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede
Night of the Proms van het Oosten in 2022
vr 16 dec 2022 - zo 18 dec 2022
vr 16 dec 2022
-
zo 18 dec 2022

✨ Hét muzikale hoogtepunt tijdens de kerstperiode in Enschede komt terug in 2022

Dit mag u echt niet missen! Wanneer het gaat om het kerstuitje van het jaar dan moet het wel over The Christmas Night gaan. in 2022 staat de PAY. Zaal weer compleet in het teken van Kerst. Wanneer u deze voorstelling eenmaal heeft bezocht weten we wel zeker dat u volgend jaar weer van de partij zult zijn.

We durven wel echt te zeggen dat The Christmas Night één van de muzikale hoogtepunten is tijdens de kerstperiode in Enschede. Deze voorstelling wordt niet voor niets ook wel de ‘Night of the Proms van het Oosten’ genoemd. 

We schreven het al eerder maar ook dit jaar is het echt weer een feest en zeker een must om naar The Christmas Night te gaan. Het publiek wordt in het Wilminktheater getrakteerd op een feestelijke en energieke kerstvoorstelling. Swingende gospelnummers, poppy kerstsongs en klassieke orkeststukken wisselen elkaar af. 

Bestel nu kaarten!
Twijfel niet langer en bestel direct kaarten voor The Christmas Night! Het kerstuitje wat niet mag ontbreken tijdens de feestdagen en wat werkelijk een onvergetelijke avond theater zal zijn! Kerst begint pas echt wanneer u bij The Christmas Night bent geweest!

Als VIP naar The Christmas Night? 
Dat kan! U kunt VIP-plaatsen boeken door voor 'Toprang' te kiezen. Wat kunt u verwachten? U zit gezellig samen aan een tafeltje vooraan (alleen per twee of vier personen te boeken) aan een tafel voor 6 personen. U wordt verwend met drankjes en hapjes tijdens de voorstelling. Wees er snel bij, want VIP=ZO VOL!