The Christmas Night

ZO! Gospel Choir, Humphrey Campbell, Patricia van Haastrecht e.v.a.
Christmas Night maakt ook dit jaar status als 'Night of the Proms van het Oosten' weer waar
vr 16 dec 2022 - zo 18 dec 2022
vr 16 dec 2022
-
zo 18 dec 2022

Christmas Night, The Golden Age: Hét muzikale hoogtepunt tijdens de kerstperiode komt terug

Het leukste muzikale avondje uit tijdens kerst? Dat is The Christmas Night, The Golden Age. In de Pay. Zaal van het Wilminktheater worden bezoekers twee avonden (16 en 17 december) en een middag (zondag 18 december) betoverd door de mooiste kerstoptredens.

The Christmas Night staat ook wel bekend als de ‘Night of the Proms van het Oosten’, waarbij het publiek wordt getrakteerd op een sfeervolle, feestelijke en energieke kerstvoorstelling. Swingende gospelnummers, poppy kerstsongs en klassieke stukken wisselen elkaar af.

"Denk qua thema dit keer een beetje aan de roaring twenties", zegt Abel Leemans, die het programma samen met Chiara Re regisseert. Met optredens van ZO! Gospel Choir, Humphrey Campbell, Patricia van Haastrecht, Isabel Pronk, een orkest van 22 regionale musici onder leiding van Marnix Wetzer en luchtacrobatiek van the Aerialettes.

Aan Danny Westerweel (was actief in Huize Enschede) de eer om het programma aan elkaar te praten. Het publiek staat op 16, 17 en 18 december in het Wilminktheater echt een spektakel te wachten. Dit mag je niet missen, dit wil je niet missen!

Bestel nu kaarten
De kaartverkoop voor The Christmas Night gaat hard. Twijfel niet langer en bestel direct kaarten. Het kerstuitje dat niet mag ontbreken tijdens de feestdagen. Het wordt zeker een onvergetelijke theateravond.

Als vip naar The Christmas Night 
Als vip naar The Christmas Night? Dat kan. Vip-plaatsen zijn te boeken door voor 'Toprang' te kiezen. Een vip zit gezellig samen aan een tafeltje voor zes personen vooraan (alleen per twee of vier personen te boeken). Vips worden verwend met drankjes en hapjes tijdens de voorstelling. Wees er snel bij, want vip-plaatsen zijn snel volgeboekt.

'Feestelijke avond in de sfeer van Night of the Proms met swingende gospel en beroemde kerstnummers'

theater.nl