SCROOGE

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede
De magische kerstmusical
zo 25 dec 2022 - zo 1 jan 2023
zo 25 dec 2022
-
zo 1 jan 2023

✨ SCROOGE, de magische kerstmusical komt naar een speciaal omgebouwd Muziekcentrum in Enschede! 

SCROOGE is een kerstuitje die tijdens de kerstvakantie zeker niet in de agenda mag ontbreken. Viert u dit jaar kerst bij ons in het theater? 
 
Ga mee in het magische verhaal van de rijke man, Ebenezer Scrooge. De verbitterde gierigaard is eenzaam en alleen. Hij heeft geen plezier in het leven en al helemaal niet in kerst. Maar zou dit veranderen wanneer hij een belangrijk bezoek krijgt op de avond voor kerstmis? Een eigenzinnige versie met veel humor en prachtige liedjes.

Een voorstelling die werkelijk vol zit met het gevoel van kerst. Jong en oud staan op het toneel en geven een voorstelling waar menig bezoeker het niet droog bij kan houden. 

Bestel nu kaarten voor SCROOGE tijdens kerst
Wacht niet te lang en bestel vandaag nog kaarten voor SCROOGE! Het kerstuitje wat zeker niet mag ontbreken tijdens de feestdagen en wat werkelijk een unieke beleving zal zijn! U bent van harte welkom in het de Grote Zaal van het Muziekcentrum. Wij hopen u tijdens de kerstdagen te mogen verwelkomen in het theater en een onvergetelijke avond of middag te geven.

Door de coronamaatregelen kon deze voorstelling in 2020 en 2021 niet doorgaan. Kaartkopers hebben nieuwe kaarten ontvangen voor 2022. 

Credits

Script en regie: Jasper Verheugd
Muziek: Jan Tekstra
Decor en vormgeving: Joris van Veldhoven
Kinderregisseur: Ellen Kremers

Dit is een productie van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Theaterpraat met SCROOGE:


Bekijk hier The making of SCROOGE:

Aflevering 1 De Audities

Aflevering 2 Opnames van de Trailer

Aflevering 3 De Repetities

Aflevering 4 Decor & Kostuums

Aflevering 5 Techniek