SCROOGE

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede
Geniet met hele familie van magische kerstmusical
zo 25 dec 2022 - zo 1 jan 2023
zo 25 dec 2022
-
zo 1 jan 2023

SCROOGE, de magische kerstmusical komt naar een speciaal omgebouwd Muziekcentrum in Enschede

SCROOGE is een kerstuitje dat tijdens de kerstvakantie zeker niet in de agenda mag ontbreken. Er zijn liefst zeven voorstellingen in het Muziekcentrum in Enschede. De zaal wordt er zelfs speciaal voor omgebouwd.

Ga mee in het magische verhaal van de rijke man, Ebenezer Scrooge. De verbitterde gierigaard is eenzaam en alleen. Hij heeft geen plezier in het leven en al helemaal niet in kerst. Maar zou dit veranderen wanneer hij een belangrijk bezoek krijgt op de avond voor Kerstmis? De musical is een eigenzinnige versie met veel humor en prachtige liedjes.

SCROOGE is een voorstelling die vol zit met het gevoel van kerst. Jong en oud staan op het toneel en geven een voorstelling waar menig bezoeker de ogen niet droog kan houden.

Bestel nu kaarten
Wacht niet te lang en bestel vandaag nog kaarten voor SCROOGE. Het Wilminktheater hoopt zoveel mogelijk mensen te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke avond of middag.

Door de coronamaatregelen kon deze voorstelling in 2020 en 2021 niet doorgaan. Kaartkopers hebben nieuwe kaarten ontvangen voor 2022. 

Een uitje dat tijdens kerst niet mag ontbreken

Credits

Script en regie: Jasper Verheugd
Muziek: Jan Tekstra
Decor en vormgeving: Joris van Veldhoven
Kinderregisseur: Ellen Kremers

- Dit is een productie van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Theaterpraat met SCROOGE:


Bekijk hier The making of SCROOGE:

Aflevering 1 De Audities

Aflevering 2 Opnames van de Trailer

Aflevering 3 De Repetities

Aflevering 4 Decor & Kostuums

Aflevering 5 Techniek

“Ik kan niet kan wachten tot het publiek eindelijk Scrooge mag gaan zien.” (Joris)

 Voor Joris van Veldhoven, ontwerper van decors, kostuums en poppen, staan er de tweede helft van dit jaar bijzondere producties op stapel. Joris ontwierp het drijvend decor voor theaterspektakel Van …

Kortings QR

Wat leuk dat je de verrassings-QR code hebt gescand! Met deze code heb je toegang gekregen tot 5 euro korting per ticket op de familievoorstelling SCROOGE.  Vul bij het bestellen van jouw kaarten voor…