SCROOGE

Finn Poncin, Ruben Brinkman, Xander van Vledder e.v.a.
Geniet met hele familie van de magische kerstmusical
zo 25 dec 2022 - zo 1 jan 2023
zo 25 dec 2022
-
zo 1 jan 2023

SCROOGE, de magische kerstmusical komt naar een speciaal omgebouwd Muziekcentrum in Enschede

SCROOGE is een kerstuitje dat tijdens de kerstvakantie zeker niet in de agenda mag ontbreken. Er zijn maar liefst elf voorstellingen in het Muziekcentrum in Enschede. De zaal wordt er zelfs speciaal voor omgebouwd.

Ga mee in het magische verhaal van de rijke man, Ebenezer Scrooge. De verbitterde gierigaard is eenzaam en alleen. Hij heeft geen plezier in het leven en al helemaal niet in kerst. Maar zou dit veranderen wanneer hij een belangrijk bezoek krijgt op de avond voor Kerstmis? De musical is een eigenzinnige versie met veel humor en prachtige liedjes.

SCROOGE is een voorstelling die vol zit met het gevoel van kerst. Jong en oud staan op het toneel en geven een voorstelling waar menig bezoeker de ogen niet droog kan houden.

Bestel nu kaarten
Wacht niet te lang en bestel vandaag nog kaarten voor SCROOGE. Het Wilminktheater hoopt zoveel mogelijk mensen te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke avond of middag.

Let op
Door de coronamaatregelen kon deze voorstelling in 2020 en 2021 niet doorgaan. Heeft u destijds kaarten gekocht, dan heeft u nieuwe kaarten ontvangen voor 2022. 

Lees HIER interview met kinderregisseur Ellen Kremers en coach van Wilminks Kweek Werner Welslau: 'Van wat ik nu zie, wordt het echt prachtig.’

 

Klik HIER voor een recensie van de première van de magische kerstmusical Scrooge: Waar je op het ene moment meevoelt met de ellende, moet je op het andere enorm lachen

Een uitje dat tijdens kerst niet mag ontbreken

Credits

-Script en regie: Jasper Verheugd
-Muziek: Jan Tekstra
-Kinderregisseur: Ellen Kremers

Een productie van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Theaterpraat met SCROOGE:


Bekijk hier The making of SCROOGE:

Aflevering 1 De Audities

Aflevering 2 Opnames van de Trailer

Aflevering 3 De Repetities

Aflevering 4 Decor & Kostuums

Aflevering 5 Techniek