Katinka Krijgsman

En nu dan?

Plien & Bianca
Komisch duo komt na Gaat het nog door? weer met hilarische typetjes naar Wilminktheater
do 26 jan 2023 20:00
do 26 jan 2023
20:00
  • do 26 jan 2023
    20:00
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Lachen om Plien & Bianca is ook lachen om jezelf, zoals Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman jou zien

Kabouters met burenruzie, of twee leden van de Queens Guards die hun huiselijke beslommeringen hebben meegenomen naar hun werk. Het zijn maar een paar van de gouden typetjes in En nu dan?, het programma waarmee Plien & Bianca donderdag 26 januari in de Pay.Zaal van het Wilminktheater staan.

Plien & Bianca vormen al jaren een genre op zich. Ook En nu dan?, opvolger van het zeer succesvolle Gaat het nog door?, is gevuld met hun soms hilarische typetjes, slapstick bijna. Maar het is ook de aandacht voor detail die het spel van Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman zo knap maken.

Behalve de kabouters en de soldaten met hun berenmutsen, duiken er ook giraffen op in het theater, en een reusachtig kanon. En dan heb je nog die twee kakkineuze dames die, al skydivend, de as van hun overleden vriendin willen uitstrooien. 

Het zijn allemaal typetjes die gebaseerd zijn op mensen zoals wij, hun gedragingen, hun uiterlijk. Lachen om Plien & Bianca is daarom ook lachen om jezelf, zoals Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman jou zien.

'Met gulle hand strooien ze volstrekt krankzinnige vondsten uit'

Dagblad van het Noorden ⭐⭐⭐⭐