Mart & Movies

Mart Hillen
Onderdeel van Twents Gitaarfestival 2022
za 28 mei 2022 20:30
za 28 mei 2022
20:30
  • za 28 mei 2022
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

In zijn nieuwe theaterprogramma Mart & Movies vertelt Mart Hillen, het jongste gitaarfenomeen van Nederland, over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic en Mission Impossible, maar ook uit een recente film als Bohemian Rhapsody.

Op zijn 21ste veroverde Mart Hillen de theaters met zijn eerste soloprogramma In Concert. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer. Met zijn virtuoze gitaarspel schept hij schilderachtige beelden die het publiek meenemen in een andere wereld.

Mart & Movies: beeldend en supermuzikaal!

Credits

gitaren: Mart Hillen

regie: Leoni Jansen

Radio Veronica – Ik vraag dit voor een vriend
Op zondag 17 oktober was Mart te gast in het radioprogramma Ik vraag dit voor een vriend van radio Veronica. Behalve een gesprek, speelde hij ook een paar nummers uit de voorstelling Mart & Movies. Luister hier naar het item (fragment 18 okt) vanaf 0:39. 
 
Omroep Gelderland – De Week van Gelderland
Mart was op vrijdag 15 okt op bezoek in het televisieprogramma De Week van Gelderland van omroep Gelderland. Hij speelde Bohemian Rhapsody uit de voorstelling. Je kunt het hier bekijken, vanaf 28:20.