Twentse Eindejaarsconference 2022

André Manuel, Nathalie Baartman, Thijs Kemperink, Bert Eeftink, Jan Riesewijk en Maarten de Groot
Buikpijn van het lachen met de crėme de la crėme van het Twentse cabaret
di 27 dec 2022 - vr 30 dec 2022
di 27 dec 2022
-
vr 30 dec 2022

André Manuel, Nathalie Baartman, Thijs Kemperink, Bert Eeftink en Jan Riesewijk blikken terug en kijken een beetje vooruit

André Manuel, Nathalie Baartman, Thijs Kemperink, Bert Eeftink en Jan Riesewijk: de crėme de la crėme van het Twentse cabaret staat op de planken bij de Twentse Eindejaarsconference 2022. Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december, liefst zeven keer op rij. In het Wilminktheater.

De vijf blikken in de kerstvakantie - vier avond- en drie middagvoorstellingen - terug op het afgelopen jaar en kijken ook een beetje vooruit. Dat doen ze zoals Tukkers dat doen: Nuchter en zonder flantuten. Dus een ding is zeker, dat wordt weer schateren van het lachen.

De animo voor kaarten voor dit cabaretfeest is altijd groot. Dat blijkt ook dit jaar weer. Daarom een tip over de Twentse Eindejaarsconference: Bestel vandaag nog kaarten. Anders kon het u nog wel eens op de emmer vriezen, want de vorige edities waren een ongekend succes en uitverkocht.

Diepenheimer André Manuel. Nathalie Baartman uit Borne en Thijs Kemperink uit Albergen waren bij de kick-offmeeting van de Twentse Eindejaarsconference 2022. Waar de vrouw in het gezelschap de voorbereiding 'aansneed'. Bert Eeftink (Goor) en Jan Riesewijk (Losser) waren niet van de partij, maar zijn dat vanaf 27 oktober wel.

Lees HIER een interview met Thijs Kemperink: 'Ga er maar vanuit dat alle crisissen wel zo’n beetje behandeld worden'

'Flauwekul over Twente met een serieus randje'

Tubantia