All About Movies

Dominic Seldis, Lisa Jacobs, Miroslav Petkov e.a.
za 21 mei 2022 19:30
za 21 mei 2022
19:30
  • za 21 mei 2022
    19:30
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Door en voor muzikanten uit Enschede en omstreken 

Het bekende jurylid van het TV programma Maestro en presentator Dominic Seldis neemt u tijdens de All About Movies avond mee naar de magische wereld van de filmmuziek. Naast klassiekers als Star Wars, James Bond, the Godfather en Schindler’s List spelen we ook soundtracks van o.a. Harry Potter en Pirates of the Caribbean. Op een podium vol jeugdig talent en enkele muzikale gasten vieren we de allermooiste filmmuziek van grootheden als John Williams, Nino Rota en Hans Zimmer. 

Internationaal vioolsoliste Lisa Jacobs en solo trompettist van het Concertgebouworkest Miroslav Petkov zullen voor de pauze hun buitengewone kwaliteiten horen in o.a. de Lente uit de Vier Jaargetijden van Vivaldi en het prachtige Rhapsody in Blue van Gershwin. 

All About Movies is het slotconcert van de Jeugd Muziek Dag Enschede. Het projectorkest zal worden gevormd door Symfonia Jong Twente, Jonge Strijkers en Blazers Nederland en het Jeugd- en Opleidingsorkest Wilhelmina, tijdens de grande finale aangevuld met dagdeelnemers uit de regio.

Credits

 

Presentatie: Dominic Seldis
Viool: Lisa Jacobs 
Trompet: Miroslav Petkov

Jong Symfonia Twente o.l.v. Alexander Geluk
Jonge Strijkers en Blazers Nederland o.l.v. Nico Schippers
Jeugd- en Opleidingsorkest Wilhelmina o.l.v. Nikki Kleijsen