BAROCK

Ellen ten Damme
‘Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend’
vr 25 nov 2022 20:00
vr 25 nov 2022
20:00
  • vr 25 nov 2022
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    PAY. Zaal

Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid

Wie het zich in de zeventiende en achttiende eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt op vrijdag 25 november in de Pay.Zaal van het Wilminktheater weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in Barock, een voorstelling in het verlengde van haar succesvolle shows Paris-Berlin en Casablanca.

Over het de show zegt Ellen: ‘’We mogen weer en willen nóg meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend.’’

Samen met haar achtkoppige band the Magpie Orchestra nodigt Ellen bezoekers uit om toe te treden tot haar hofhouding.

Haar nieuwe show Barock is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.  

Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van dit moment. Haar ware magie is haar eerlijkheid. Hoewel haar verbluffende veelzijdigheid anders kan doen vermoeden, doet ze alleen maar waar ze werkelijk in gelooft. Ondanks haar duizelingwekkende maskerades, is ze altijd zichzelf.

Onderdeel van:
De grote WELKOMPAS

‘Wat is ze afschuwelijk veelzijdig, Ellen ten Damme’

AD