Kikker is verliefd! (3+)

Van Hoorne Entertainment
Duik mee met Kikker en zijn vriendjes in een vrolijk muzikaal avontuur
wo 1 mrt 2023 14:00
wo 1 mrt 2023
14:00
  • wo 1 mrt 2023
    14:00
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Duik je mee met Kikker en zijn vriendjes in een vrolijk, muzikaal avontuur?

Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk. Dus maakt hij nu weer een uitstapje naar de Pay.Zaal van het Wilminktheater in de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical Kikker is verliefd!

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen.

Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

De voorstelling Kikker is verliefd! is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs. Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor.

Na de voorstelling kunnen de bezoekers Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

Download HIER de kleurplaat van Kikker is verliefd!

 

Kikker voelt zich vreemd. Soms heeft hij het warm en dan weer koud. En zijn hartje klopt van boem-boem, boem-boem. Varkentje denkt dat hij kou heeft gevat. Maar Haas weet wat er met Kikker aan de hand is. ‘Je bent verliefd,’ zegt hij.