Kaandorp Cantate

ArtEZ Conservatorium Zwolle
Liedjes van de koningin van het Nederlandse cabaret door studenten van ArtEZ Conservatorium Zwolle
za 21 mei 2022 20:00
za 21 mei 2022
20:00
  • za 21 mei 2022
    20:00
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede
    Geweest

Wereldverbeteraar wil Brigitte Kaandorp zich niet noemen, dat ze de wereld heeft verrijkt met zowel hilarische als gevoelige liedjes, staat vast

Brigitte Kaandorp door de ogen en oren van studenten van de afdeling Jazz & Pop van ArtEZ Conservatorium. Dat is Kaandorp Cantate, zaterdag 21 mei te zien en te horen in De Kleine Willem in Enschede.

Ze is misschien wel de koningin van het Nederlands cabaret. En daarom staat ze centraal in de jaarlijkse theaterproductie van de afdeling Jazz & Pop van het conservatorium in Zwolle. De studenten brengen hun eigen keuze uit haar rijke oeuvre.

Kaandorp Cantate, geregisseerd door Louis van Beek, is een gevarieerd programma, vol gekte en weemoed. Want dat is Brigitte Kaandorp, een cabaretvedette met een haarscherp oog voor de absurditeit van het dagelijks leven, maar ook een vertolker van verrassend gevoelige liedjes.

 

'Zo langzamerhand moet ik mezelf maar eens serieus nemen als zangeres'

Brigitte Kaandorp in Trouw

Credits

Vocalisten: Noa Koeleman, Stacey Krens, Jet Kroon, Britt de Jong, Rick Tempelaar, Maud van den Abeelen, Jari Oosterwegel, Durk Veenstra, Marleen Rodijk, Lotte Horst, Melissa Uiterwijk Winkel.

Band: Meike Brandt - trompet, Aart de Gier - gitaar, Timon Dantuma - piano, Florian van de Belt – bas, Daan Vink – drums.

Regie: Louis van Beek, koorarrangementen: Jan Wichert Bunschoten, productie: Tibor Elferink en Tom Leeuwenburg, audiotechniek: Johan van Loo, licht: Jan Willem Jansen.