Nathan Reinds

Dolly Dots: Sisters on tour

Dolly Dots
Wegens groot succes extra concert in het Wilminktheater!
za 15 okt 2022 20:00
za 15 okt 2022
20:00
  • za 15 okt 2022
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Het concert van de Dolly Dots in mei in het Wilminktheater was zo’n groot succes, dat er op zaterdag 15 oktober een extra optreden volgt. De zaal was uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met het kopen van kaarten voor het nieuwe concert, weer in de Pay.Zaal van het Wilminktheater.

Dolly Dots: Sisters on tour. Zo heet het concert waarbij natuurlijk het publiek geniet van de vele grote hits. Denk aan megaknallers als Love Me Just A Little Bit More en Do Wah Diddy Diddy.

De dames gaan ook het verhaal achter hun succes vertellen. Ze geven antwoorden op vragen als ‘hoe was het om een Dolly Dot te zijn?’ ‘Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om?’

Waar de leden van de Dolly Dots ook terecht kwamen en wat ze ook deden, het was altijd een krankzinnig circus.

Het is bijzonder dat de Dolly Dots weer optreedt. Ria Brieffies overleed in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden de andere leden. ‘Een voor allen, allen voor een’. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

Het wordt op 15 oktober in het Wilminktheater een intieme avond met de voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar.

'Wat een ontzettend gave avond met de Dolly Dots! Ik wil ze nog een keer zien'

Bezoeker concert Dolly Dots in het Wilminktheater

Credits

Dolly Dots: Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers