The Sound of Musicals

Met o.a. : Tessa Sunniva, Susan Seegers, John Vooijs, Tony Neef, ensemble & band
Jacques d’Ancona laaiend enthousiast: 'Bezoekers worden ingepalmd door de kwaliteit van de show'
za 29 okt 2022 20:00
za 29 okt 2022
20:00
  • za 29 okt 2022
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

The Sound of Musicals machtig meezingfestijn met grote namen uit de musicalwereld

The Sound of Musicals viert ruim honderdvijftig jaar musicals. Dat wordt dan ook op 29 oktober in de Pay.Zaal van het Wilminktheater een machtig meezingfestijn met grote namen uit de musicalwereld: Tessa Sunniva, Suzan Seegers, John Vooijs en Tony Neef.

Het wordt een wervelende voorstelling met bekende musicalgezichten, geruggensteund door een ensemble en begeleid door een swingend orkest. Tessa Sunniva (op zoek naar Maria), Suzan Seegers, John Vooijs (Tarzan) en Tony Neef maken samen een theatrale reis langs de hoogtepunten uit de musicalgeschiedenis.

De geschiedenis gaat dus al heel wat jaren terug. In 1866, lang voordat het begrip musical zich in Nederland op enige populariteit mocht verheugen, werd de oervorm ervan al opgevoerd.

Als een muzikale achtbaan dendert The Sound of Musicals langs duister achterafvariété, protserige shows, successverhalen van wereldfaam en een flinke dosis hits uit rockmusicals.

Stilzitten bij The Sound Of Musicals mag, maar of dat lukt? Meezingen en meebeleven is het uitgangspunt.

Lees HIER de recensie van Jacques d’Ancona: 'Vier heerlijke stemmen en een live band in een show die steunt op herkenbaarheid van het wereldrepertoire en de belangrijkste Nederlandse musicals'

‘Het is alsof je in een achtbaan zit en het ene na het andere bekende liedje voorbij hoort komen’

musicalsites.nl

Credits

Cast: Tessa Sunniva, Suzan Seegers, John Vooijs en Tony Neef

'Onweerstaanbare impact'
Jacques d’Ancona heeft met volle teugen genoten van The Sound of Musicals. Hij schrijft in het Dagblad van het Noorden: ‘’Je zou haast zeggen: dit is een programma voor mensen die denken dat ze niet van musical houden... Bezoekers worden ingepalmd door de kwaliteit van de show en de onweerstaanbare impact van een machtige serie nummers die voorbij komt.’’

Programma

Muziek uit: Cats, Evita, Miss Saigon, Aida, Phantom Of The Opera, Les Miserable, A Chorus Line, Tina, We Will Rock You, Tommy, Hair, Jesus Christ Superstar, Aida, The Wizard of Oz, Lazarus, Die Dreigroschenoper, Singin’ in the Rain, Porgy and Bess, Hairspray, Mama Mia, Bodyguard, Lion King, Grease, Dream, Fame, Chess, Saturday Night Fever, Ciske De Rat, Annie M.G. Schmidt, Doe Maar, Hij Gelooft in Mij, Turks Fruit, Sonneveld en Toon.