Snowponies

De Alex Klaasen Revue
Het leukste kerstuitje van het jaar
di 29 nov 2022 20:00
di 29 nov 2022
20:00
  • di 29 nov 2022
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Alex Klaasen terug in het Wilminktheater met speciale editie van Showponies

De Alex Klaasen Revue keert terug in de Pay.Zaal van het Wilminktheater met een speciale editie van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas. Dat wordt groot genieten op dinsdag 29 november.

Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen rond kerst door te komen, want zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer. Zoals een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt.

Ook deelt Alex kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van acht gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst cd Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier Rendang.

De Alex Klaasen Revue – Snowponies is het leukste kerstuitje van het jaar.

Klik HIER voor een interview met Alex Klaasen over zijn kerstrevue! "Het publiek gaat ervan uit dat je komt met een kerstman en een rendier. We hoeven dat alleen maar in te koppen"

‘Misschien wel het leukste kerstfeestje van dit jaar’

AD ★★★★★

Credits

Met: Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg.

Regie: Gijs de Lange 
Script en liedteksten: Alex Klaasen en Niek Barendsen 
Choreografie & staging: Daan Wijnands 
Compositie, liveband & spel: Jan en Keez Groenteman 

Bij Alex Klaasens Snowponies voelt het transrendier zich een alpaca

DINSDAG 29 NOVEMBER / WILMINKTHEATER - Als je cabaret, musical en comedy in de blender doet, er mistletoe en kerstballen aan toevoegt en het serveert met Alex-Klaasensaus, krijg je Snowponies. Of zoal…