Onderweg Naar Jou

Tino Martin
Heerlijk meezingen met grote hits en heerlijke evergreens
wo 8 mrt 2023 20:15
wo 8 mrt 2023
20:15

Tino Martin heeft de sfeer altijd snel te pakken - Met achtkoppige band naar het Wilminktheater

Tino Martin keert terug naar het theater. De in Den Haag geboren zanger doet, op veler verzoek van zijn fans, het Wilminktheater aan op dinsdag 25 oktober. Tino is bekend van de grote hits Zij weet het, Jij liet me vallen en Loop niet weg,

In deze avondvullende theatervoorstelling, genaamd Onderweg naar jou, vertolkt Tino veel van zijn eigen repertoire maar er is ook plaats voor evergreens die Tino op geheel eigen wijze zal uitvoeren. Hierbij wordt hij bijgestaan door een achtkoppige band. 

Volkszanger Tino Martin is al enkele jaren enorm populair. Hij heeft de sfeer in de zalen altijd snel te pakken. Dat Tino het zo goed doet, heeft ook met een Twents tintje te maken. Hij heeft namelijk in 2013 een contract getekend bij Studio One in Enschede. Dat resulterend in het succesvolle nummer Doe Wat Je Wil.

In 2014 brak Tino definitief door met Jij liet me vallen en hij ontving een Edison Award voor zijn album, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond.

De single Toch zal ik altijd aan je denken werd in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify.

De jaren daarna scoorde Tino de een na andere hit. Zijn optredens werden steevast door een steeds grotere groep fans bezocht. Ze genieten allemaal van die bijzondere sfeer als Tino op het podium staat en zijn krachtige stem over het publiek strooit met muziek van eeuwigheidswaarde.

‘We kunnen dit theaterseizoen weer volop genieten van zijn geweldige stem en prachtige nummers’

Theater.nl over Tino Martin
Tino Martin