Patricia Steur

Elvis never left the building II

Noordpool Orkest met Frédérique Spigt en Annet Malherbe
Zangeressen worden in tweede editie van Elvis-tribute ondersteund door een groot, 'vet' orkest
za 7 jan 2023 20:00
za 7 jan 2023
20:00
  • za 7 jan 2023
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Jonge Elvis, dikke Elvis, Hawaiiaanse Elvis, rock -'n-roll Elvis, country Elvis, gospel Elvis, ze komen allemaal voorbij

Na het grote succes van hun eerste Elvis-tribute, gaan Frédérique Spigt en Annet Malherbe nu voor Elvis never left the building II. Dit keer met een groot, 'vet' orkest. Zaterdag 7 januari gaat dan ook gegarandeerd het dak eraf in het Muziekcentrum in Enschede.

Jonge Elvis, dikke Elvis, Hawaiiaanse Elvis, rock-'n-roll Elvis, country Elvis, gospel Elvis, Hollywood Elvis, The King kent talloze incarnaties, allemaal iconisch. En ze worden allemaal geëerd door Spigt en Malherbe. Maar waar ze bij de eerste editie van Elvis never left the building nog werden ondersteund door een handjevol muzikanten, delen ze nu het podium met het Noordpool Orkest.

Dit orkest - een bigband, strijkers en houtblazers, voor de gelegenheid aangevuld met en rhythm & bluespianist Roel Spanjers - staat onder leiding van Reinout Douma. Samen met Annet Malherbe en Frédérique Spigt rocken ze de kroonluchters van het plafond en begeleiden ze de twee in Elvis' meest ontroerende ballades.

De Volkskrant zegt over Elvis never left the building: "Bij Spigt en Malherbe staat de zaal tot aan de achterste rij te rocken op de hits van The King!"

Klik HIER voor een interview met Frédérique Spigt en Annet Malherbe: "Elvis werkte zelf ook met orkest, zijn romantische inslag komt dan echt tot z’n recht"

'Zelden maak je een theateravond mee die je zo in vuur en vlam zet!'

AD