Krijn van Noordwijk

ONBEKEND TERREIN

Theo Maassen
Razend populaire cabaretier met gloednieuwe one manshow
za 8 okt 2022 20:00
za 8 okt 2022
20:00
  • za 8 okt 2022
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Theo Maassen zoekt het onbekende terrein op

Theo Maassen in rázend populair. De cabaretier trekt al jaren volle zalen. Bij de start van de kaartverkoop zijn de lijnen vaak overbezet. Gelukkig komt de Eindhovenaar ook naar de Pay.Zaal van het Wilminktheater met zijn nieuwe show Onbekend terrein.

Theo gaat in deze one manshow terrein betreden waar hij nog nooit geweest is.  

Waar de voorstelling over gaat? Tja. Dit zegt Theo er zelf over: ‘’Natuurlijk hebben we allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden in dit wankele bestaan. Continu proberen we de zaak in kaart te brengen, te duiden, te berekenen, te benoemen.  Soms geeft dat ons de illusie van helderheid maar in wezen tasten we in het duister. Ondanks alle wetten, afspraken, protocollen, reglementen, richtlijnen, verordeningen, bepalingen, geschreven- en ongeschreven regels. Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, waartoe we ons ook laten verleiden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein.’’

De voorstelling in Enschede is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze voorstelling bij Theaterhotel Almelo op zaterdag 9 oktober. Klik hier voor meer informatie en kaarten.

‘Theo Maassen wordt door velen beschouwd als een van de grote komieken van deze eeuw’

theater.nl