Daniel Cohen

God is mijn rechter

Daniël Arends
Twee shows op één avond, stand-upcomedy in puurste vorm
vr 18 nov 2022 - za 19 nov 2022
vr 18 nov 2022
-
za 19 nov 2022

Dubbel van het lachen met Daniël Arends op één avond

Daniël Arends maakt het ons wel heel makkelijk. Hij zegt: ‘’Lieve mensen, ik treed twee keer per avond op. Ik speel twee verschillende stand up comedy-shows van ruim een uur. De eerste show is getiteld Thuis praat ik bijna nooit en de tweede show heet God is mijn rechter. Je kunt kiezen naar welke je gaat, maar je kan ook naar allebei.’’ Wanneer? Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november in het Wilminktheater.

Verwacht geen rode draad, muziek of gedoe, maar stand-upcomedy in zijn puurste vorm. Daniël maakt al sinds 2003 deel uit van de groep cabaretiers van de Comedytrain. In 2006 won hij de jury- en publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. Later speelde hij een van de hoofdrollen in de film Bro's Before Ho's. In 2021 was Arends als teamleider te zien bij het satirische nieuwsprogramma Dit was het nieuws.

Om 19.15 uur begint Thuis praat ik bijna nooit en om 21.15 uur begint God is mijn rechter.

Het Parool heeft met volle teugen genoten van deze twee shows: ''Daniël Arends haalt in dubbelvoorstelling een onwerkelijk hoog niveau''.

De Volkskrant geeft de volle vijf sterren aan Thuis praat ik bijna nooit. ‘’In Thuis praat ik bijna nooit valt op een volmaakte manier alles samen wat Daniël Arends zo overdonderend goed maakt, of zeg na afloop maar gerust: de beste’’, aldus de Volkskrant.

‘Zijn grofheid is achteloos en argeloos – zijn observaties heerlijk herkenbaar’

AD
Daniel Cohen

'Tomeloze energie'
De Volkskrant heeft beide voorstellingen op één avond gezien en was duidelijk onder de indruk: ‘’Het moet een uitputtingsslag zijn voor de artiest, maar Daniël Arends toont tomeloze energie en blijft de hele avond een briljante spraakwaterval.’’