Bon Bronshoff

Moedig Voorwaarts

Diederik van Vleuten
Een avond vol aangrijpende verhalen, met prachtige muziek
za 26 nov 2022 - zo 27 nov 2022
za 26 nov 2022
-
zo 27 nov 2022

’Hoe het verleden ons helpt heden en toekomst te omarmen’

Diederik van Vleuten gaat moedig voorwaarts in zijn nieuwe voorstelling die hij op zaterdag 26 november speelt in De Kleine Willem in Enschede. Moedig Voorwaarts gaat mede over de vraag in hoeverre gebeurtenissen die zich afspeelden in het verleden doorwerken in generaties die erna kwamen.

‘’Hoe het verleden ons helpt heden en toekomst te omarmen’’, zo vertelt Van Vleuten. ‘’Moedig Voorwaarts staat voor mooie verhalen, een fijne piano, aangrijpende vertellingen waarbij de humor ons stevig overeind houdt. Ik zie uit naar uw komst.’’

Dat Van Vleuten met een persoonlijke voorstelling in De Kleine Willem zou staan, was niet echt de bedoeling. Hij zou namelijk met een theatercollege door het land trekken en over Leonardo da Vinci praten. Maar er kwam iets tussen waar hij niet omheen kon en van moest getuigen. Het was een klein schriftje, het handschrift van zijn moeder en die ene zin: ‘Alles wat ooit normaal was, was in een klap voorbij’.

Moedig Voorwaarts is de vierde solo van Van Vleuten. Het wordt een avond vol aangrijpende verhalen, met prachtige muziek en evenveel om over na te denken als onbekommerd om te lachen.

‘Wie door deze voorstelling niet wordt geraakt, is van steen’

EW
Bon Bronshoff
Diederik van Vleuten