Sander Mulkens

MUK (2+)

De Grote Haay
Beeldend en muzikaal feestje gebaseerd op de doldwaze avonturen van hondje Muk
zo 18 sep 2022 14:30
zo 18 sep 2022
14:30
  • zo 18 sep 2022
    14:30
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum, Enschede
    Kleine Zaal

Heerlijk muziek- en poppentheater over hondje Muk

Alle jongens en meisjes tussen de 2 en 6 jaar zijn van harte welkom op zondag 18 september in De Kleine Willem bij de voorstelling Muk. Natuurlijk zijn mama’s, papa’s, oma’s, opa’s en verder iedereen ook uitgenodigd bij dit heerlijke muziek- en poppentheater.

Muk is een beeldend en muzikaal feestje gebaseerd op de doldwaze avonturen van Muk, de nieuwe succesvolle kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder.

Muk kan nog al onhandig zijn, maar zijn aandoenlijke goedwillendheid en zijn open blik op de wereld maken het een hondje om van te houden.

Het verhaal is prachtig: Dalmatiërs worden spierwit geboren en na ongeveer acht weken krijgen ze stippen. Muks grote broer, Ruby, heeft hem wijsgemaakt dat je extra stippen kunt verdienen. Voor elke heldendaad die je verricht, krijg je een stip erbij. ’s Nachts droomt Muk dat hij zoveel heldendaden heeft verricht dat er geen stip meer bij kan.

‘Peutervoorstelling Muk verwondert ook volwassenen’

musicalworld.nl ⭐⭐⭐⭐

Prentenboekenheld Muk (2+) gaat het Muziekcentrum in

Het derde prentenboek over de avonturen van dalmatiër-pup Muk ligt sinds eind mei in de winkel: Muk ziet ze groeien. Bedenker Mark Haayema heeft nu ook een theatervoorstelling gemaakt over het grappig…