Niels Knelis Meijer

Comedy Night @ De Kleine Willem

Comedy Night
Lachen met Thijs Kemperink, Boban Benjamin Braspenning, Wilko Terwijn en Daveson Ignatia
do 24 nov 2022 20:30
do 24 nov 2022
20:30
  • do 24 nov 2022
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Heerlijke avond lachen om stand-up in puurste vorm

De Comedy Night is een avond stand-up in De Kleine Willem in zijn puurste vorm: Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait: de grap. Op donderdagavond 24 november is in De Kleine Willem Thijs Kemperink de master of ceremony. Hij nodigt Boban Benjamin Braspenning, Wilko Terwijn en Daveson Ignatia uit.

De Comedy Night is een ongedwongen avond, met een drankje binnen handbereik, een master of ceremonies en de beste stand-uppers van Nederlandse en Vlaamse bodem. Soms zelfs aangevuld met een comedian van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-up comedy.

De line-up voor donderdagavond 24 november:


Thijs Kemperink (master of ceremony)
Het is nog niet zo lang geleden dat Thijs Kemperink vanuit het Twentse Albergen naar het Comedy Café in Amsterdam reed om daar zijn zorgvuldig ingestudeerde grappen te presenteren. Hij heeft zicht in de loop der jaren ontwikkeld tot een cabaretier die overal in de vaderlandse theaters zijn programma's speelt. Als stand-up comedian is Kemperink de drijvende kracht van de Comedy Express.


Boban Benjamin Braspenning
Boban Benjamin Braspenning is een kersvers cabarettalent. Hij is winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Aan de hand van liedjes en sprookjes duikt Boban in de wereld van het grote geld. Dat doet hij met charme, enthousiasme en een geestige gedachtegang. Met spitsvondige nummers op piano en gitaar houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken. (Foto: Niels Knelis Meijer)


Wilko Terwijn
Wilko Terwijn is een van de meest gelouterde stand-upcomedians van Nederland. Zo speelde hij op prestigieuze internationale comedy festivals in Edinburgh, Londen, Kaapstad, Berlijn en België. Ook stond hij al ruim vijftien keer op Lowlands. Hij toerde ook door Amerika en Engeland. Wilko heeft inmiddels vijf Oudejaarsconferences en vijf solo theaterprogramma's op zijn naam staan,|

Daveson Ignatia
Van kleins af aan is Daveson Ignatia te vinden op het podium. Het duurde dan ook niet lang voor dat hij zijn liefde vond in het maken van stand-upcomedy. Als een comedytalent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach. Zijn liefde voor comedy draagt hij met passie met heel veel plezier uit.

Comedy Night ongedwongen avond, met drankje binnen handbereik