Kennie Bennie's Kerstrevue

Laus Steenbeeke, Willemien Dijkstra, Samir Hassan, Wilminks Kweek en Maarten de Groot
Geniet van een heerlijk avondje uit in kerstsfeer
vr 9 dec 2022 - zo 18 dec 2022
vr 9 dec 2022
-
zo 18 dec 2022

Verrassende kerstavonden met tal van optredens

Kennie Bennie’s Kerstrevue. Alleen van de naam word je al vrolijk. Regisseur Bruun Kuijt heeft er dan ook zin in. ‘’Echt wel’’, zegt Bruun. ‘’Het worden zes prachtige avonden in De Kleine Willem, waar mensen worden getrakteerd op liedjes, sketches, vragen, kerstwensen, een quiz, een veiling en vooral een gezellig samenzijn.’’ Heel leuk: maak ter plekke een schilderij.

Zo, dat klinkt veelbelovend. In wat voor sfeer komen de bezoekers terecht? Bruun: ‘’Het wordt een nachtclub in Vaudevillestijl. En dat zonder podium.’’ Zonder podium? ‘’Zeker. De hele revue speelt zich af tussen de tafels waar de bezoekers aan zitten.’’

Ook heel bijzonder: Amateurschilders uit de regio maken ter plekke een schilderij voor een veiling voor het goede doel. De veiling vindt aan het einde van de revue plaats.

Naast Laus zijn de hoofdrollen voor huisopruimer Yusuf (Samir Hassan) en de superslimme UT-student Gijsje (Willemien Dijkstra). Alle drie spelen ook in de Kerstrevue, dat trouwens heel wat verrassingen petto heeft. ‘’Welke? Nou, laat ik er alvast één verklappen. We hangen de kerstbomen op de kop aan het plafond. Waarom? Dat zeg ik dan weer niet’’, gniffelt Bruun.

Kennie Bennie’s Kerstrevue wordt zes keer gespeeld in De Kleine Willem: Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december en op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december telkens om 21.00 uur.

Schilder mee en maak eigen impressie van Kennie Bennie’s Kerstrevue

Als onderdeel van elke voorstellingsavond kunnen schilders ter plekke een impressie van de avond maken. De makers worden helemaal vrijgelaten hoe ze dat doen. Aan het einde van de avond worden de schilderijen voor een leuke (kleine) prijs verkocht aan iemand uit het publiek. De opbrengst gaat naar de opvang van vluchtelingen.
Het schilderen is laagdrempelig en draait vooral om plezier hebben. Oftewel: professionaliteit is niet het belangrijkste, maar het is wel leuk als een schilder een klein beetje kan schilderen.

Meedoen is op vrijwillige basis. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Aanmelden kan HIER!

Lees HIER interview met regisseur Bruun Kuijt: ‘’Het wordt een nachtclub in Vaudevillestijl. En dat zonder podium.''

-----------------------

Als schilder een impressie maken van Kennie Bennie's Kerstrevue? Aanmelden kan HIER

Beleef in De Kleine Willem het ultieme kerstgevoel

Credits

Met medewerking van: Laus Steenbeeke, Willemien Dijkstra, Samir Hassan, Wilminks Kweek.

Band: Maarten de Groot, Uli Wentzlaff-Eggebert, Arjan Wilmink.

Regie: Bruun Kuijt.

'Kennie Bennie‘s Kerstrevue in oergezellige sfeer van nachtclub'

VRIJ 9, ZAT 10, ZON 11, VRIJ 16, ZAT 17 en ZON 18 DECEMBER / DE KLEINE WILLEM - Kennie Bennie’s Kerstrevue. Alleen van de naam word je al vrolijk. Regisseur Bruun Kuijt heeft er dan ook zin in. ‘’Echt…