Comedy Night @ De Kleine Willem

Benjamin van der Velden (MC), Anuar & Tim Hartog
Heerlijke avond lachen om stand-up in puurste vorm
za 7 jan 2023 20:30
za 7 jan 2023
20:30
  • za 7 jan 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Heerlijke avond lachen om stand-up in puurste vorm

Anuar en Tim Hartog als comedians en Benjamin van der Velden als master of ceremonies: de line-up voor de Comedy Night @ De Kleine Willem is ijzersterk. Dat wordt lachen op zaterdagavond 7 januari in De Kleine Willem.   

De Comedy Night is een avond stand-up in zijn puurste vorm: Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait: de grap.

Wie is Anuar?
Anuar is met al zijn talenten een veelzijdig artiest. Toen hij in 2004 het Cameretten Festival won, gingen er veel deuren voor hem open. Binnen no-time stond hij in het theater met zijn eigen shows. Met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit steelt hij de harten van zijn publiek.
De Telegraaf schrijft over Anuar: “Hij is een gretige grappenmaker.”

Wie is Tim Hartog?
Tim Hartog is een comedian van het observerende soort. Van jongs af aan voelde hij al de onbedwingbare behoefte om verhalen te vertellen. Zijn ouders maakten daar gretig gebruik van wanneer een gesprek met de visite op slot leek te zitten.
"Hartog zegt in zijn show: ‘Als je niks te melden hebt, zeg dan niks’, maar Hartog heeft zeker wat te melden", aldus Cabaret.nl.

Wie is Benjamin van der Velden?
Het had weinig gescheeld of Benjamin van der Velden had zijn leven achter de piano weggedroomd, totdat hij in de finale van een singer-songwritercompetitie terechtkwam. Beschonken schreef hij zich in voor het eerste cabaretfestival dat hij tegenkwam. Zijn nog ruwe talent werd direct herkend. Benjamin, ooit van het vmbo getrapt en nu als autodidact afgestudeerd aan het conservatorium, ademt muzikaliteit en bevlogenheid.

Comedy Night ongedwongen avond, met drankje binnen handbereik