Comedy Night @ De Kleine Willem

Comedy Night
Met Dave, Tim Kroezen, Felix van den Berg en Arie Koomen
do 23 feb 2023 20:30
do 23 feb 2023
20:30
  • do 23 feb 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Heerlijke avond lachen om stand-up in puurste vorm

De Comedy Night is een avond stand-up in De Kleine Willem in zijn puurste vorm: Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait: de grap. Deze avond is het Dave die optreedt als master of cermonies. Hij kondigt Tim Kroezen, Felix van den Berg en Arie Koomen aan.

De Comedy Night is een ongedwongen avond, met een drankje binnen handbereik, een master of ceremonies en de beste stand-uppers van Nederlandse en Vlaamse bodem.

Soms zelfs aangevuld met een comedian van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-up comedy.

Wie is Arie Koomen?
Jarenlang de Arie in een duo (Arie & Silvester) en die van uiteraard de Lama's en hij was de eerste Nederlandse comedian bij The Comedy Factory van de NPS.
Hij werkt als vormgever bij een textieldrukkerij en 's avonds treedt hij op…soms tegen onrecht maar meestal gewoon op toneel. Nu is hij ook de Arie van een duo (Arie & Edo).

Wie is Tim Kroezen?
Tim Kroezen is een slimme denker, die je geregeld op het verkeerde been zet. Zijn zoektocht naar de balans tussen zingeving, geld verdienen en zelfacceptatie past bij de huidige tijdsgeest en vond dan ook duidelijk weerklank in de zaal. (Jury Groninger Studenten Cabaret Festival)

Wie is Felix van den Berg?
Felix van den Berg is overdag psycholoog en ‘s avonds comedian. Een combinatie die veel vragen oplevert zoals: ‘denk je dat ik ADHD heb?’ en ‘heb je nog een goeie grap?’ Nee en nee. De hele dag houdt Felix zich bezig met wat er in andermans hoofd afspeelt, en in 2016 besloot Felix op het podium te gaan delen wat er in het zijne speelt.

Comedy Night ongedwongen avond, met drankje binnen handbereik