Ronald Smink

Comedy Night @ De Kleine Willem

Comedy Night
Met Edo Berger, Ramon Chatrer, Kristel Zweers en master of ceremonies Ronald Smink
do 30 mrt 2023 20:30
do 30 mrt 2023
20:30
  • do 30 mrt 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Heerlijke avond lachen om stand-up in puurste vorm

De Comedy Night is een avond stand-up in De Kleine Willem in zijn puurste vorm: Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait: de grap. Deze keer wordt het lachen met Edo Berger, Ramon Chatrer en Kristel Zweers. Master of ceremonies is Ronald Smink.

MC - Wie is Edo Berger?
Edo Berger is een grote, energieke verschijning op het podium. Naast zijn werk in Nederland is hij een van de meest veelgevraagde Nederlandse comedians op het internationale circuit en speelde van Moskou tot Tokio. Sinds 2015 is hij te horen in de ochtendshow op Q-Music.

De volgorde van de avond is als volgt: 

Wie is Ramon Chatrer?
Ramon Chatrer is cabaretier en zanger. In 2020 won hij de jury,- publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Verder was hij een te horen bij Giel Beelen op NPO Radio 2 met een muzikale column. In 2021 was hij finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling Roestplaats. 

Wie is Ronald Smink?
Ronald Smink is een comedian, schrijver en presentator. Hij heeft meegedaan aan verschillende televisieprogramma's, waaronder De Slimste Mens, Comedy Central Roast en Expeditie Robinson.

De Comedy Night is een ongedwongen avond, met een drankje binnen handbereik, een master of ceremonies en de beste stand-uppers van Nederlandse en Vlaamse bodem. Soms zelfs aangevuld met een comedian van overzees, want dat is tenslotte de bakermat van de stand-upcomedy.

Wie is Kristel Zweers?
Kristel Zweers is een cabaretier en theatermaker. Ze maakt deel uit van het comedygezelschap Comedytrain en heeft verschillende solovoorstellingen gemaakt, waaronder Limbo en Zweers stelt U voor. Ze heeft ook opgetreden in televisieprogramma's als Klikbeet en De Vloer Op.

Comedy Night ongedwongen avond, met drankje binnen handbereik