Stefan Schipper

Halverwege

Thijs Kemperink
‘Het is nog geen tijd voor een cabrio’
za 13 mei 2023 20:00
za 13 mei 2023
20:00
  • za 13 mei 2023
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Thijs Kemperink evalueert zijn eerste 40 levensjaren

De in Albergen geboren en getogen Thijs Kemperink heeft zich stap voor stap opgewerkt binnen het cabaretlandschap. Inmiddels heeft hij met zijn verhalende cabaretprogramma’s en herkenbare stijl een groot publiek aan zich weten te binden. En die verhalen gaan door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf. Op vrijdag 13 mei staat Thijs in het Wilminktheater.

Thijs is 40 geworden. En hij hoopt op de levensroute van luiers tot luiers ongeveer halverwege te zijn. Voordat hij aan de volgende 40 jaar begint, wil hij eerst de eerste 40 jaar evalueren. Er zijn genoeg mensen die ongevraagd hun ongezouten mening geven over hem. Maar dat doet Thijs liever zelf.

Wat is dan de conclusie? Gaat hij verder op dezelfde manier of moet het toch anders? Heeft hij nog dromen of is hij tevreden met wie hij is en zoals het gaat?

Wat Thijs in elk geval al wel weet: ‘’Het is nog geen tijd voor een cabrio, een groene broek en een 20-jarige stagiaire.’’ Al rijdt hij wel in een SUV, want dan hoeft hij niet zo laag in te stappen.

‘Ik ben een Bourgondische Tukker, een optimist en gek op gezelligheid’

Thijs Kemperink

Credits

Regie: Pieter Bouwman