Opening Theaterseizoen

Gepresenteerd door Frits Sissing
Ontdek nieuw programma Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede
zo 4 sep 2022 en ma 5 sep 2022
zo 4 sep 2022
en
ma 5 sep 2022

Opening Theaterseizoen: Frits Sissing presenteert verrassende en muzikale opening nieuwe theaterseizoen

Frits Sissing neemt de bezoekers op zondagmiddag 4 en maandagavond 5 september mee op een theatrale reis door het nieuwe seizoen van Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede. Frits nodigt vele artiesten uit die ook in het nieuwe seizoen de mooiste voorstellingen geven. Zij laten allen een gedeelte van hun shows zien. Dat wordt na twee jaar een volledige seizoen zonder belemmeringen.

Plaats van handeling is het Muziekcentrum. Daar staan koffie, thee en een borrel klaar. In de Grote Zaal worden exclusieve previews gegeven van het nieuwe seizoen. Sta daar oog-in-oog met artiesten. Een aantal leden van Wilminks Kweek is ook present. Wilminks Kweek biedt een programma waarin talenten in contact komen met het werkveld. De leden spelen in verschillende producties. Ze worden begeleid door professionals.

Tijdens deze opening van het theaterseizoen is er natuurlijk ruimschoots de mogelijkheid om kaarten te kopen voor het nieuwe seizoen.

Liefhebbers van Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede mogen gratis naar de opening van het theaterseizoen. Geen liefhebber? Dan kost een kaartje 5 euro.

Liefhebber worden kost trouwens slechts 25 euro. Wie vóór deze openingsmiddag of -avond liefhebber wordt, kan ook gratis naar binnen en krijgt direct de voordelen van het liefhebberschap. Liefhebbers kunnen onder meer, zodra het nieuwe programma bekend is, als eerste kaarten bestellen voordat de losse kaartverkoop van start gaat. Ze ontvangen ook uitnodigingen voor speciale previewavonden. Ook mogen liefhebbers gratis naar inleidingen en ze betalen geen boekingskosten. Lees hier meer.

De opening van het theaterseizoen begint zondag 4 september om 14.30 en maandag 5 september om 20.00 uur.

Maak kennis met het nieuwe theaterseizoen!