Absurd

Nabil
Derde avondvullende voorstelling talentvolle en veelzijdige theatermaker
do 19 jan 2023 20:30
do 19 jan 2023
20:30
  • do 19 jan 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Nabil vraagt zich af: Is hij de normale man in de gekke wereld of andersom?

Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Op donderdag 19 januari wordt het in de Kleine Willem voor de bezoekers dan ook avond waar je ogen en oren tekort komt.

Absurd. Zo heet dit derde programma van Nabil. Na Tijdmachine en Monopoly vraagt hij zichzelf af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Het is een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Nabil (Aoulad Ayad) werd geboren in 1984 in Waalwijk. Hij begon als human beatboxer bij theatergezelschap ISH. In 2006 werd hij als beatboxer Nederlands kampioen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan.

Als acteur speelde hij in verschillende series zoals Onderweg Naar Morgen, De Co-assistent en Deadline. Daarnaast was hij twee seizoenen te zien in de improvisatieshow Alpacas, de opvolger van De Lama’s’ en was een van de panelleden van het programma Baas Raymann.

De droom om uiteindelijk als soloartiest een avondvullende voorstelling te maken bleef hem achtervolgen. Hij besloot in 2015 om zichzelf in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Lees HIER een interview Nabil: 'Herman Finkers is een absoluut icoon'

‘En weer een toptalent uit Brabant’

Theaterkrant