Finalisten 2022

Ik Ga Stuk
Met Stefano Keizers als steun en toeverlaat op weg naar het hoofdpodium
wo 22 mrt 2023 20:30
wo 22 mrt 2023
20:30
  • wo 22 mrt 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Dromen cabaretiers komen uit op podium De Kleine Willem

De finalisten van het succesvolle BNNVARA-programma Ik Ga Stuk! komen op woensdag 22 maart naar De Kleine Willem. Dat wordt lachen met Gavin Reijnders, het duo Vlamousse (finalist) en Farbod Moghaddam (finalist). 

Met cabaretier Stefano Keizers als maandenlange steun en toeverlaat op hun weg naar het hoofdpodium, droomt elke finalist maar van één ding: een carrière als cabaretier. De drie talenten die het uiteindelijk tot in de finale hebben geschopt, hebben de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong weten te veroveren. Hun droom komt uit, want samen vormen zij dit avondvullende cabaretprogramma.

Met begeleiding van grootmeesters als Tineke Schouten, Jandino Asparaat, Martijn Koning, Ashton Brothers en Margôt Ros op zak, is het nu tijd voor de ambitieuze winnaars om voor het Nederlandse publiek te gaan spelen. Ontdek zelf wie deze drie comedytalenten zijn en woon hun eerste theatertour bij.

Wie is Gavin Reijnders?
De Rotterdamse cabaretier Gavin Reijnders begon in 2018 met optreden met zijn gedichtjes en liedjes op zijn ukulele, maar al snel wilde hij meer. In 2019 haalde hij de finale van het Leids Cabaret Festival en in 2022 won hij de finale van Ik Ga Stuk! Gavin schrijft over simpele dingen die hij heel ingewikkeld vindt en moeilijke dingen die eigenlijk heel simpel zouden moeten zijn. 

Wie is Vlamousse?
Cabaretduo Vlamousse bestaat uit Brigitte van Bakel en Maya van As. Het cabaretduo stort zich vol overgave in ieder maatschappelijk gevoelig onderwerp. Racisme, seksisme, feminisme, religie, bodyshaming, burn-outs en ga zo maar verder. Geniet van schaamteloos grappige, vlijmscherpe humor op het podium, voor jou om te aanschouwen en plaatsvervangend te schamen.  

Wie is Farbod Moghaddam?
Farbod gooide hoge ogen in 2018 toen hij de juryprijs van het Leids Cabaret Festival won. Al 10 jaar reisde hij toen stad en land af om in de kroegste kroegen, de grootste schouwburgen en alles daartussenin op te treden. Naast Gavin en Vlamousse maakt Farbod de line-up van de Ik Ga Stuk! Finalistentour compleet.

‘Ik haal mijn inspiratie uit real life shit’

Gavin Reijnders tegen Gids.tv

Credits

Met: Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam.