Melle Meivogel

Wonderland

Nino Gvetadze, Daniel Rowland, Maja Bogdanovic, Teus van der Stelt en Jurjen Alkema
Topsolisten van jaarlijks Stiftfestival in Weerselo maken dromen waar in nieuwjaarsconcert Wonderland
za 14 jan 2023 20:00
za 14 jan 2023
20:00
  • za 14 jan 2023
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

De mooiste klassieke muziek van Debussy en Ravel en kleurrijke beelden van de natuur: Wonderland

Een nieuw jaar, nieuwe dromen! Het nieuwjaarsconcert van Nino Gvetadze op piano, violist Daniel Rowland en cellist Maja Bogdanovic neemt je mee naar de plek van je dromen: Wonderland. Zaterdag 14 januari in het Muziekcentrum in Enschede.

De muziek en projecties van Teus van der Stelt en Jurjen Alkema nemen ons mee naar een plek ver weg in onze verbeelding, waar de kleurrijke beelden van de natuur om ons heen verschijnen en de muziek ons ​​helpt door de tijd te reizen.

Een plek waar de zee de hele dag van kleur verandert en het geluid van de golven door muziek wordt gehoord. Met muziek van onder anderen Debussy, Cyrill Scott en Ravel.

De Georgische pianist Nino Gvetadze, 'mr Stiftfestival' violist Daniel Rowland en zijn partner, de Servische cellist Maja Bogdanovic, zijn in de regio met name bekend van het jaarlijkse Stiftfestival in Weerselo.

Midwinterfestival
Wie geniet van Wonderland, geniet vast ook van het Midwinterfestival. Dat muzikale festival vindt op 29 en 30 december plaats in de Stifskerk in Weerselo. Een winters programma staat twee dagen garant voor gloedvol spel, vol warmte en de nodige optimisme.
Meer weten over het Midwinterfestival? Kijk dan HIER.

Onderdeel van:
De grote WELKOMPAS

Ga mee naar de plek van je dromen