The Very Best of Dire Straits

by bROTHERS iN bAND
Reis mee langs de hoogtepunten uit de muzikale carrière van Mark Knopfler en zijn band
di 14 feb 2023 20:00
di 14 feb 2023
20:00
  • di 14 feb 2023
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

De rol van gitaarvirtuoos en zanger Mark Knopfler wordt overtuigend gespeeld door Angelo Fumarola. Zijn stem en gitaarspel benaderen het geluid van de meester

Na succesvolle tournees door Spanje, Duitsland, Portugal en Frankrijk doet de formatie bROTHERS iN bAND nu Nederland aan met The Very Best of Dire Straits. Dat wordt dinsdag 14 februari in het Muziekcentrum genieten van de muziek van een van de beste bands ter wereld. 

Ga zitten in de tijdmachine en reis mee door de carrière van Mark Knopfler, David Knopfler, John Illsley en Pick Withers, Dire Straits, van het prille begin in 1977 tot het einde van de Britse band in het begin van de jaren '90.

Het Spaanse gezelschap bROTHERS iN bAND speelt ze al sinds 2008 allemaal: Down to the Waterline, Money For Nothing, natuurlijk Sultans of Swing, Telegraph Road, Romeo & Juliet, Tunnel of Love, Lady Writer, News, Why Worry, One World en It Never Rains.

De rol van gitaarvirtuoos en zanger Mark Knopfler in deze tributeband wordt overtuigend gespeeld door Angelo Fumarola. Zijn stem en gitaarspel benaderen het geluid van de meester, zodat The Very Best of Dire Straits ook echt een avondje Dire Straits op hoog niveau is.

'Zijn gitaarspel lijkt een kruising tussen de zweverige sound van The Shadows en het fingerpicking van J.J. Cale'

Wikipedia over Mark Knopfler