Hotel Spijkers

Joost Spijkers
Hotel Spijkers een waar visueel, muzikaal en theatraal spektakel
vr 2 dec 2022 20:30
vr 2 dec 2022
20:30
  • vr 2 dec 2022
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede
    Geweest

Eindeloos zingen, dansen, lachen, huilen en drinken in Hotel Spijkers

Wie op vrijdag 2 december naar De Kleine Willem gaat, komt terecht in Hotel Spijkers. Daar, ver weg van de waan en de sleur van alle dag, wordt eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Hier hoeft een mens nooit meer alleen te zijn. Hier zou je wel voor eeuwig willen blijven logeren. De gastheer in Hotel Spijkers is Joost Spijkers.

‘’Hotel Spijkers is zoveel meer dan een theaterconcert omdat Spijkers zoveel meer is dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk’’, zo laat een recensent weten. Hotel Spijkers is een waar visueel, muzikaal en theatraal spektakel.  

De nummers van Joost Spijkers (ook lid van de Ashton Brothers) volgen elkaar in hoog tempo. Joost zingt klassiekers van Brel en Aznavour met een even verbluffend gemak en intense bezieling als zijn eigen nummers.

Voor zijn vorige voorstelling Spijkers II won Joost Spijkers de Poelifinario in de categorie Kleinkunst, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen. En nu, na het winnen van de Annie MG Schmidtprijs 2021 voor het nummer Welkom Thuis uit Hotel Spijkers is Joost klaar voor het grote publiek.

‘Een bijna criminele overdaad aan schoonheid’

Het Parool

Credits

- Met: Joost Spijkers, Arend Niks, Arno Bakker, Andreas Suntrop en Stanislav Mitrovic