Assepoester De Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment
Betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums
za 29 apr 2023 13:30
za 29 apr 2023
13:30
  • za 29 apr 2023
    13:30
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

De strijd van goed tegen kwaad en volop romantiek; Assepoester de Musical is genieten voor het hele gezin

Het romantische sprookje Assepoester wordt een musical. Zaterdag 29 april wordt de Pay.Zaal van het Wilminktheater het toneel van de strijd tussen goed en kwaad, van het weesmeisje Assepoester tegen haar boze stiefmoeder en haar stiefzussen.

In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

Uiteraard ontbreekt een flinke doses humor niet. Zo zorgen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong én oud.

Doe mee met de verkleedwedstrijd!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Ontmoet de acteurs
Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Download HIER alvast jouw kleurplaat!

Niet vergeten: Doe mee met de verkleedwedstrijd

Credits

- Cast: Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor, Stijn Mac Gillavry, Mitch Blaauw, Marisa van der Meer en Iris Warmolts.

Het verhaal van Assepoester
Assepoester is een lief, charmant meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. In huis moet zij al het werk doen en er wordt nooit eens aardig tegen haar gedaan. Aan het hof besluit prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden.

Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter. Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee.

Na het horen van Assepoesters verhaal twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal. Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was.

Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren?