60? We zien wel

Paul de Leeuw
Vier sterren ★★★★ voor Paul de Leeuw: ’Dit is Paul de Leeuws beste theatervoorstelling in jaren'
zo 4 dec 2022 14:30
zo 4 dec 2022
14:30
 • zo 4 dec 2022
  14:30
  Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
  Wilminktheater, Enschede
  Pay. Zaal
  Geweest

Paul de Leeuw ‘een 60 jaar jonge God met artrose’

Paul de Leeuw noemt zichzelf een 60 jaar jonge God met artrose. In de voorstelling 60? We zien wel… overziet hij op zondag 4 december in de Pay. Zaal van het Wilminktheater zijn leven. Hij zingt oude liedjes die nu, jaren later, misschien een heel andere betekenis hebben. Paul zingt ook nog nooit live in het theater gezongen nummers.

Het AD heeft de première bezocht en gaf de voorstelling liefst vier ★★★★ sterren. ‘’Wat een boeiende vertelling houdt Paul de Leeuw voor zijn 60ste verjaardag in het theater, al blijft hij het leukst als hij zich gigantisch boos maakt’’, zo schrijft de krant.

De Volkskrant geeft net als het AD de voorstelling vier ★★★★ sterren. ‘’Dit is Paul de Leeuws beste theatervoorstelling in jaren geworden’’, aldus de recensent.

De recensent van de Telegraaf meldt na het bezoeken van de première in Rotterdam: ‘’In het Oude Luxor in Rotterdam genoot een uitverkochte zaal met volle teugen van deze personalityshow met veel, heel veel Paul de Leeuw. Voor zijn trouwe aanhang kan het ongetwijfeld nooit genoeg zijn.’’

Tijdens 60? We zien wel… mijmert de presentator, komiek, cabaretier, programmamaker, acteur en zanger over zijn eerste, grote en ware liefde en maakt ouderwets lol met zijn publiek. Snelle improvisaties, plat vermaak en oprechte ontroering liggen op de loer in deze show die bijna elke avond anders is. 

Paul de Leeuw is dus terug in het theater waar hij totaal zichzelf is en volgens velen op zijn best.

Lees HIER de reacties na de première: ‘Wat een boeiende vertelling houdt Paul de Leeuw voor zijn 60ste verjaardag in het theater’

‘Paul de Leeuw is het leukst als hij zich gigantisch boos maakt’

AD ★★★★