Big Fish

Music All
hartverwarmende en magische Broadway-musical
vr 4 nov 2022 - za 5 nov 2022
vr 4 nov 2022
-
za 5 nov 2022

Music All presenteert de hartverwarmende en magische Broadway-musical die grootser is dan het leven zelf

Musicalgezelschap Music All Enschede speelt op vrijdag 4 en zaterdag 5 november in het Wilminktheater de hartverwarmende en magische Broadway-musical Big Fish. Het belooft een spektakel te worden waarin iedereen meegenomen kan worden in het ontroerende en grappige verhaal.
 
Big Fish neemt je mee in het grootser-dan-grootseverhaal van Edward Bloom. Een man die, als we zijn eigen verhalen mogen geloven, een buitengewoon leven leidt. Vol enthousiasme vertelt hij zijn zoon Will over zijn spectaculaire avonturen vol heksen, reuzen en zeemeerminnen.

Als Will op het punt staat zelf een kind te krijgen en zijn vaders gezondheid verslechtert, hoopt hij achter de waarheid te komen. Was zijn vader een enorme fantast en verzon hij de wereld bij elkaar? Of klopt er toch iets van zijn grootse avonturen?
 
Big Fish is een Broadwaymusical naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. De prachtige muziek is gecomponeerd door Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party). Teksten zijn van John August met een Nederlandse vertaling van Mark van der Heijden.
 
De musical wordt live begeleid door een orkest onder leiding van Leo Bekendam met Tasco Silva op piano. De regie is in handen van Bart Peeters Weem.
 
Laat je meeslepen door een musical vol uitzinnige en magische personages, spectaculaire avonturen en een hartverwarmend verhaal. Music All kijkt er naar uit iedereen weer terug te zien in het theater.

Kaartprijs: 25 euro, inclusief koffie/thee en garderobe

Vol uitzinnige en magische personages en spectaculaire avonturen