Vetter dan Ooit (6+)

Checkpoint Theater
Grootser, spectaculairder en vetter dan ooit! – Voor iedereen vanaf 6 jaar
vr 28 apr 2023
vr 28 apr 2023

Checkpoint Theater: Show vol ontploffingen, interactie en spectaculaire tests!

Na het grote succes van het afgelopen jaar komt Checkpoint Theater terug met de grootste, vetste, spectaculairste show ooit. Op vrijdag 28 april wordt in de Pay. Zaal van het Wilminktheater om zowel 16.00 als 19.30 uur een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd.

Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers. Pas dan gaat het van start. Wat er dan gebeuren, is heel spectaculair. Doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met jongens tegen de meiden en duik weg voor het friet-schietkanon.

Daarna? Verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super nerfkanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel en beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten. Gevolgd door nog veel, veel meer.
In elk geval wordt Vetter dan Ooit grootser, spectaculairder en vetter dan ooit.

Wees er snel bij, want vorige seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

‘De tijd vliegt voorbij’
Een bezoeker die de show al heeft gezien, schrijft op www.mamsatwork.nl: ‘’De kracht van Checkpoint Theater is de interactiviteit van de voorstelling. Je mag staan, aanwijzingen roepen en als je geluk hebt ook meedoen op het toneel. Er gebeurt anderhalf uur lang van alles op het podium en de tijd vliegt voorbij. Na afloop lopen de kinderen vol adrenaline de zaal uit. Hun rode wangen verraden hun enthousiasme. 'Dit was echt vet, mam!', zegt Oudste Zoon. Zijn zusje en broertje knikken beamend. Eenmaal thuis vertellen ze hun vader enthousiast wat ze allemaal gezien hebben. Wat ze die middag niet vertellen, komt de volgende ochtend bij het ontbijt ter sprake.’’

‘Een unieke beleving die je niet snel zult vergeten’

theater.nl