The Francis and Dominic Show

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis
Muzikale show van twee podiumdieren biedt publiek een kijkje achter de schermen en een concert in één
do 6 apr 2023 20:00
do 6 apr 2023
20:00
  • do 6 apr 2023
    20:00
    Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

Geniet van prachtige muziek en soms hilarische persoonlijke verhalen, over opera, dirigeren en nog veel meer

Wat krijg je als de populairste en meest hilarische sopraan van Nederland op het podium zet met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? Dat gaan we donderdag 6 april meemaken in het Muziekcentrum in Enschede, bij The Francis and Dominic Show.

Maar we kunnen het antwoord al wel verklappen: Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstage leven, maar ook kan genieten van een verbluffend concert. 

The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek en liedjes. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan, passeren de revue.

Via hun favoriete muziek leert het publiek een andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici. En, zoals te verwachten is bij deze twee podiumpersonalities pur sang wordt het programma aan elkaar gesmeed met veel humor.

Oh ja. Francis & Dominic, dat zijn dus Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis.

'Naar eigen zeggen is Dominics carrière bepaald door slechts twee noten. Hiermee doelt hij op de vier tonen die hij speelt op de intro van de James Bond-film GoldenEye, gezongen door Tina Turner, toen hij 24 jaar oud was'

Wikipedia