De regels van Floor

Familievoorstelling doorspekt met humor laat herkenbare familieproblemen zien
vr 19 mei 2023 19:30
vr 19 mei 2023
19:30
  • vr 19 mei 2023
    19:30
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Regels? Kinderen kunnen die zelf heel goed zelf maken

Na de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman en de met een Emmy Award bekroonde televisieserie, komt De regels van Floor op vrijdag 19 mei naar het Wilminktheater. De geweldige familievoorstelling is doorspekt met humor en laat herkenbare familieproblemen zien.

In het leven van de 11-jarige Floor gaat alles precies volgens plan. Oké, er komt best een grote verandering aan: Floor gaat na de zomervakantie naar de middelbare school. Ze gaat samen met haar beste vriendin Margreet. De toekomst ziet er rooskleurig uit.

Maar dan heeft haar vader een verrassing… Welke? Ja, dat is dus de verrassing.

In De regels van Floor probeert het eigenwijze meisje Floor antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Waar de regels gewoonlijk door volwassenen worden gemaakt, vindt Floor dat kinderen dat heel goed zelf kunnen.

-De regels van Floor is voor iedereen van 8 jaar en ouder.

Klik HIER voor een interview met Naomi van der Linden, actrice, zangeres, maar ook regisseur van De regels van Floor: "Eigenlijk is Floor de enige volwassene in het gezin, ook al is ze nog maar 11 jaar"

 

Luister de liedjes uit de voorstelling op Spotify:

‘In het theater komen Floor, haar familie en avonturen tot pas echt tot leven’

Producent Jelle Kuiper

Credits

-Met: Rutger de Bekker, Eva Poppink en Max Laros.
-Afwisselend: Eva van der Merwe, Isa Jansen, Pam van Engen, Saïda Manar Alami Chentoufi en Teuntje van Zomeren in de rol van Floor.
Regie: Naomi van der Linden, muziek: Rutger de Bekker, script: Marjon Hoffman en Ernst Jan van Rossen, decor: Marjolein Ettema.

‘Je voelt je soms zelf heel even Floor’
Producent Jelle Kuiper zegt over De regels van Floor: ‘’Na het succes van de boeken en de televisieserie, wilde ik maar één ding: De regels van Floor naar het theater brengen. In het theater komen Floor, haar familie en avonturen tot pas echt tot leven. We hebben met De Regels van Floor een echte familievoorstelling gemaakt, waarbij het ene moment ouders zullen grinniken door de herkenbare situatie en op een ander moment het kind denkt ‘he, dit gaat ook over mij’. Je voelt je soms zelf heel even Floor.’’